Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [13/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [13/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [13/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή [13/03/20].

κριός

Πες ό,τι πρέπει να ειπωθεί απλά ή συνοπτικά… αν θέλεις να αποφύγεις μια δραματική συζήτηση. Αυτή η ρομαντική ανταλλαγή με τον εραστή σου, μπορεί να ενταθεί περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο και να δημιουργήσει επιπλοκές ανάμεσά σας, ενώ δεν υπάρχει ανάγκη. Μόλις καταφέρεις να αποκτήσεις την προσοχή του συντρόφου σου, πες τις απόψεις σου, όσο το δυνατόν πιο απλά.

ταύρος

Μάλλον αρνείσαι να αναγνωρίσεις μια επισήμανση που σου κάνουν οι άλλοι για μια συγκεκριμένη σχέση. Εσύ δεν πιστεύεις πως φοράς ροζ γυαλιά…αλλά μπορεί να αγνοείς κάτι που τονίζει το γιατί, μια συγκεκριμένη συμμαχία θεωρείται υπερβολικά ιδεαλιστική ή δυνητικά προβληματική. Μπορεί να υπάρχει αλήθεια σ’ αυτό… που τουλάχιστον ένα συγκεκριμένο άτομο, προσπαθεί να σου τονίσει.

δίδυμοι

Όταν αισθάνεσαι τον πειρασμό να ακολουθήσεις ένα σχέδιο που αγαπάς μόνη σου, πρόσεξε να μην ξεχάσεις πόσο πολύ θέλει να σε συνοδεύσει σ’ αυτό ή να συμμετάσχει ο αγαπημένος σου. Μπορεί να πιστεύεις πως δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον γι’ αυτό και τον αναγκάζεις με τη στάση σου, να νιώσει αποκλεισμένος. Ο σύντροφός σου όμως, θέλει να είναι «συνένοχος στο έγκλημα» ή τουλάχιστον στο πλευρό σου, με το αγαπημένο σου σχέδιο!

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Θα εκπλαγείς και θα σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η νέα προοπτική με τον αγαπημένο σου. Για να συνδεθείτε μαζί του σωστά, το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ανοιχτόμυαλη. Το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να διευρύνει τις φαντασιώσεις σου, για το παθιασμένο μέλλον σας. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια περιπέτεια, που θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, του πάθους….. και θα σου μείνει αξέχαστη!

λέων

Η γνώμη σου για ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε πρόκειται για ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον είτε για το σύντροφό σου, φαίνεται να αλλάζει βλέποντας μια ην γενναιόδωρη, και στοργική πλευρά του, με πιο ουσιαστικό τρόπο από ό, τι κάνει συνήθως. Η επιθυμία του να βοηθήσει ή να στηρίξει κάποιον, θα σε ενθαρρύνει να συμμετάσχεις στο σχέδιο. Μαζί, θα βιώσετε μια ισχυρή αίσθηση… κοινής επιτυχίας!

παρθένος

Παρά τις άλλες περιοχές της ζωής σου που απαιτούν δράση και σοβαρές αποφάσεις…. τα ερωτικά σου είναι σε μια χαλαρή και όμορφη κατάσταση. Ωστόσο, υπάρχουν ζητήματα που σχετίζονται με το μέλλον της σχέσης σου, που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπιστούν. Εσύ και το ταίρι σου, μπορείτε να φέρετε σε πέρας ένα σημαντικό σχέδιο…. με την προϋπόθεση ότι οι συμβουλές που αναζητάτε, προέρχονται από αξιόπιστες πηγές.

ζυγός

Μπορεί να σου είναι ξεκάθαρο, ότι υπάρχει ανάγκη να πεις όσα σκέφτεσαι, αλλά πριν κάνεις τις αποκαλύψεις σου, εξέτασε, πόσα χρειάζεται να πεις. Μήπως θα ήταν καλύτερα ο αγαπημένος σου να καταλάβει αυτά που σκέφτεσαι με μια χειρονομία? Μια ειλικρινή κίνηση, θα μπορούσε να μιλήσει πολύ πιο δυνατά, από τα λόγια τώρα.

σκορπιός

Κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου, μπορεί να φαίνεται βαρετό ή ανυπόφορο, αλλά μην υποτιμάς την άνεση και την ασφάλεια που σου παρέχει. Θα ήταν συνετό να συνεχίσεις να συντηρείς μια ρουτίνα, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι είναι κουραστική. Κάτι πρέπει να παραμείνει σε μια ήρεμη, προβλέψιμη κατάσταση για λίγο, πριν η σχέση σου επωφεληθεί, από νέα επίπεδα ελευθερίας ή ενθουσιασμού.

τοξότης

Η επιθυμία σου να διατηρήσεις τον έλεγχο σε μια περιοχή της συναισθηματικής σου ζωής θα σου προκαλέσει απογοήτευση. Αντί να αισθάνεσαι την ανάγκη να κατευθύνεις μια ρομαντική εξέλιξη προς έναν συγκεκριμένο προορισμό, έχε πίστη στο γεγονός, ότι κατευθύνεται εκεί που θέλεις να πάει. Φαίνεται ότι πρόκειται να πάρεις αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι… γι’ αυτό, κάνε λιγάκι υπομονή και σταμάτα να προσπαθείς ν’ αναλάβεις τον έλεγχο. zodia-agapi-zevgari-1200x800

αιγόκερως

Αν αισθάνεσαι πως έχεις αναλάβει πολλά στη σχέση σου, ακόμα και το μερίδιο ευθύνης του αγαπημένου σου, μην απογοητεύεσαι. Κάνε ένα βήμα πίσω και δες τι ακριβώς συμβαίνει. Μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα από τη σκέψη του αγαπημένου σου, που σου επιτρέπει να τον φροντίζεις και να τον ικανοποιείς.

υδροχόος

Κάτι που συνδέεται με την ερωτική σου ζωή, προσφέρει πολλή ρουτίνα και αρκετούς περιορισμούς. Εσύ και ο αγαπημένος σου, μπορεί να αποφασίσετε να γίνετε λιγάκι πιο επαναστατικοί. Υπάρχει διασκέδαση και εγγύτητα που μπορεί να συμβεί αν εφαρμόσετε μια έξυπνη στάση απέναντι σε ό,τι παίρνετε μέχρι σήμερα στα σοβαρά. Σκεφτείτε λοιπόν μαζί και τολμήστε να κάνετε διαφορετικά πράγματα από ό,τι συνήθως. Και κυρίως….διασκεδάστε.

ιχθύες

Ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να γνωρίζει ποια κουμπιά πρέπει να πιέσει για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποκαλύψεις μια περιπετειώδη πλευρά που ίσως είχες καταστείλει πρόσφατα. Έχει μια έντονη επιθυμία για διασκέδαση – και φαίνεται έτοιμος να σε ενθαρρύνει να τον συντροφέψεις στην αναζήτηση του. Όσο περισσότερο χάνεις την επιφυλακτικότητά σου και δείχνεις προθυμία να εξερευνήσεις το ανεξερεύνητο, τόσο περισσότερο θ’ απολαύσεις την εμπειρία.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments