Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [18/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [18/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [18/03/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [18/03/20].

κριός

«Κάλιο αργά παρά ποτέ» είναι το ρητό που σε αντιπροσωπεύει σήμερα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Μπορεί να εκπλαγείς από ό,τι αποκαλυφθεί. Ωστόσο, εκτίμησε το γεγονός, ότι τώρα καταλαβαίνεις καλύτερα μια κατάσταση από ό,τι πριν. Αυτό μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να δεις την άποψη του αγαπημένου σου, με έναν τρόπο που δεν είχες κάνει προηγουμένως.

ταύρος

Ένα ερωτικό σχέδιο ίσως λάβει πιο θετική απάντηση από τον αγαπημένο σου, από ό, τι περίμενες. Μην επικεντρώνεσαι πολύ στο γεγονός πως θα βρεις αντίσταση ή αρνητική αντίδραση από το ταίρι σου. Βέβαια πολλά, μπορεί να βασίζονται στο σωστό συγχρονισμό. Αν ο εραστής σου έχει θετική διάθεση, τότε «χτύπα το σίδερο όσο είναι ζεστό»!

δίδυμοι

Μια ήρεμη συζήτηση, μπορεί να είναι ο τέλειος καταλύτης για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σου και να γίνουν βαθύτερα τα συναισθήματά σας. Ό, τι σας δίνει «τροφή για σκέψη» μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη οικειότητα ανάμεσά σας. Το κλειδί για την ενίσχυση του δεσμού σας, είναι να επικεντρωθείτε στην ψυχική διέγερση που προσφέρεται. Τα υπόλοιπα… θα ακολουθήσουν!

καρκίνος

Μπορεί να παλεύεις πολύ για να χαμογελάς γλυκά σ’ αυτά που λέει ο εραστής σου. Όμως η ανοιχτή σκέψη και η αποδοχή, είναι η καλύτερη επιλογή σου Τον απασχολεί κάτι, που θέλει να το γνωρίζεις. Τα συναισθήματά του επίσης, είναι πολύ έντονα. Γι’ αυτό φρόντισε να τελειοποιήσεις την ικανότητά σου να ακούς. Φρόντισε να είσαι υποστηρικτική. Θα έχεις την ευκαιρία να πεις αυτά που σκέφτεσαι, πολύ σύντομα.

λέων

Μπορεί να σχηματιστεί ένας ισχυρότερος δεσμός ή κάτι γλυκό ανάμεσα σε εσένα και κάποιον ενδιαφέροντα τύπο. Αυτό θα ισχύει τόσο για σένα που είσαι ελεύθερη όσο και για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση. Καθώς ανακαλύπτεις περισσότερα για ένα συγκεκριμένο άτομο ή αναπτύσσεις μαζί του μια βαθύτερη εγκεφαλική σύνδεση, μπορεί να εμφανιστεί ένα νέο επίπεδο προσέγγισης. Αυτό μπορεί να ενισχύσει την υπάρχουσα σχέση – ή να προσφέρει την τέλεια βάση για μια καινούργια.

παρθένος

Ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να ξέρει τι είναι καλύτερο για σένα. Δωσ’ του την ευκαιρία να σου δείξει, πόσο καλά σε γνωρίζει. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να σε πείσει να σκεφτείς κάτι, που είχες απορρίψει στο παρελθόν. Άφησέ τον να σε καθοδηγήσει. Μπορεί να εκπλαγείς, από το πού σε πηγαίνει.

ζυγός

Μπορεί αυτό που δεν λέγεται ή δεν γνωστοποιείται στη σχέση σου, να χρειάζεται προσοχή ή αντιμετώπιση. Πρέπει να παραδεχτείς με το ταίρι σου πως υπάρχει θέμα, και να προσπαθήσετε μαζί να το λύσετε. Έχετε επιλογές για να γίνετε και οι δύο πιο αυθεντικοί στη σχέση σας. Απλά, επιλέξτε μία.

σκορπιός

Ένα ρομαντικό όνειρο μπορεί να φαίνεται υπερβολικό ή ουτοπιστικό – αλλά αυτό συμβαίνει. Μπορεί κάτι που πιστεύεις πως είναι πολύ μακρινό για να γίνει πραγματικότητα, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να συμβεί. Μην βιάζεσαι να απορρίψεις μια άποψη για το μέλλον, που η καρδιά σου ενθαρρύνει να εξετάσεις. Δε θα μάθεις ποτέ….αν δεν δοκιμάσεις.

τοξότης

Ίσως πιστεύεις πως μια εξέλιξη που θα ήθελες να δεις στην ερωτική σου ζωή, να απαιτεί πολύ χρόνο και υπομονή. Αλλά θα εκπλαγείς, με το πόσο γρήγορα μπορεί να συμβεί κάτι, με περισσότερη πίστη και προσπάθεια από την πλευρά σου. Μια ιδέα δεν είναι τόσο μακρινή, όσο νομίζεις. Ένα εκπληκτικά γρήγορο αποτέλεσμα θα μπορούσε να συμβεί, αν σταματήσεις να σκέφτεσαι και αρχίσεις να ενεργείς.

αιγόκερως

Ένα επιτακτικό σχέδιο μπορεί να χρειαστεί στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Αν το Σχέδιο Α δεν έχει φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε είναι καιρός να εφαρμόσεις το Σχέδιο Β, ό, τι και να είναι αυτό. Αν πρέπει να βάλεις μια διαχωριστική γραμμή στο παρελθόν, τότε είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή, για να την σχεδιάσεις.

υδροχόος

Η ιδέα να ξεκινήσεις κάποια μαθήματα, θα μπορούσε να είναι ελκυστική. Δεν χρειάζεται όμως, να το κάνεις μόνη σου. Αν είσαι πρόθυμη να προσκαλέσεις τον αγαπημένο σου να σε συνοδεύσει στο επεκτατικό μαθησιακό ταξίδι σου, τότε μπορεί να ζήσετε μια περιπέτεια ζωής. Τα πραγματικά καλά νέα είναι ότι μια περιπέτεια που διευρύνει το μυαλό, μπορεί να συμβεί μόνο, όταν δυο μυαλά συναντιούνται.

ιχθύες

Μια ευχάριστη ανάπτυξη στη σχέση σου σε περιμένει, αν επιλέξεις τα λόγια σου προσεκτικά. Είτε πρόκειται για μια συζήτηση με τον εραστή σου, είτε για μια σίγουρη φωνή σε μια ομαδική κατάσταση, ξέρεις τι να πεις και πώς να το πεις, καλύτερα. Υποστηρίζοντας το ερωτικό σου μήνυμα με τη μοναδική σου φαντασία, θα κάνεις το ταίρι σου να «σέρνεται στα πόδια σου».

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments