Αθλητισμός

Γιώργος Βιαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Πιέζει προς αίσιο τέλος η διοίκηση

Γιώργος Βιαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Πιέζει προς αίσιο τέλος η διοίκηση
Γιώργος Βιαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Πριν την επέλαση του κορωνοϊού διοίκηση και παίκτης είχαν δώσει ραντεβού προκειμένου να συζητήσουν ενδελεχώς την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο τώρα η κουβέντα αυτή πηγαίνει παρακάτω.

Γιώργος Βιαγιαννίδης Παναθηναϊκός: Με τον κορωνοϊό να σκεπάζει τα πάντα στο διάβα του εύλογα κάθε τι αθλητικού περιεχομένου πηγαίνει πίσω. Στα του Παναθηναϊκού, ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά με αργούς ρυθμούς με τον Τσάβι Ρόκα να αναζητά λύσεις τόσο από το υπάρχον ρόστερ όσο και στην αγορά του εξωτερικού έχοντας ωστόσο πάντα στο μυαλό του πως το παραπάνω φαινόμενο δεν έχει εξακριβωθεί πότε θα τερματιστεί.

Στα της ομάδας, στον αέρα παραμένει η συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού Γιώργου Βαγιαννίδη, ενός ποδοσφαιριστή που χαίρει εκτίμησης τόσο από πλευράς τεχνικού τιμ όσο και διοίκησης. Πριν την έξαρση του κορωνοϊού οι δύο πλευρές προγραμμάτιζαν το ραντεβού τους, με τη διοίκηση να ετοιμάζεται να θέσει στο τραπέζι όλα τα διαθέσιμα όπλα προκειμένου να πείσει την πλευρά του παίκτη να πει το πολυπόθητο “ναι”. 

Τώρα με αυτές τις συνθήκες η συζήτηση πηγαίνει πίσω, με τον μεγαλομέτοχο του “Τριφυλλιού”, Γιάννη Αλαφούζο να εγγυάται στον παίκτη πως το θέμα θα τεθεί επί τάπητος όταν με το καλό όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα λάβουν τέλος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής για την ώρα βρίσκεται στα Καμμένα Βούρλα, την ιδιαίτερη πατρίδα του πραγματοποιώντας εκεί ατομικές προπονήσεις προκειμένου να παραμείνει σε καλή φυσική κατάσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments