Ελλάδα

Αυτό είναι το φαρμακερό σχόλιο του Αρκά για όσους φύγανε στην ύπαιθρο

Αυτό είναι το φαρμακερό σχόλιο του Αρκά για όσους φύγανε στην ύπαιθρο
Ακόμη ένα σκίτσο με αναφορά στο κορωνοϊό έκανε ο Αρκάς. Μόνο που αυτή τη φορά σχολιάζει με καυστικό τρόπο όσους έφυγαν για τα χωριά.

Ο Αρκάς “χτύπησε” ξανά με νέο σκίτσο. Αυτή τη φορά κάνει το σχόλιό του, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, με όσους κάνουν το αντίθετο από το “μένουμε σπίτι”. Τις τελευταίες μέρες ίσως και εβδομάδες οι ειδικοί έχουν πει άπειρες φορές πως η καλύτερη προστασία για μας και για τους γύρω μας από τον κορωνοϊό είναι το να μείνουμε σπίτι.

Παρόλα αυτά σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου, παρατηρήθηκαν ουρές στις εθνικές οδούς, από Αθηναίους που αποφάσισαν να παρακούσουν τις συμβουλές της κυβέρνησης και επέλεξαν να πάνε στα χωριά ή τα εξοχικά τους σπίτια. Το θέμα, μάλιστα, έθιξε και ο λοιμοξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, στην καθιερωμένη του ενημέρωση και δεν έκρυψε την οργή του γι’ αυτές τις ανεύθυνες πρακτικές.

Ο Αρκάς, λοιπόν, σε νέο του σκίτσο τα είπε όλα με οκτώ λέξεις. Δείχνει ένα ζευγάρι στο φορτωμένο με βαλίτσες αυτοκίνητο με την εξής ατάκα: “Στο χωριό θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο”. Στον ουρανό του οχήματος, ωστόσο, κάθεται ο Χάρος.

Δείτε το σκίτσο που ανήρτησε ο Αρκάς:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments