Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα νεκροί: Ο 26ος έχασε τη ζωή του από εγκεφαλικό – Διαγνώσθηκε με τον ιό κατά τη δωρεά οργάνων

Κορωνοϊός Ελλάδα νεκροί: Ο 26ος έχασε τη ζωή του από εγκεφαλικό – Διαγνώσθηκε με τον ιό κατά τη δωρεά οργάνων
Κορωνοϊός Ελλάδα νεκροί: Στους 26 έχει ανέβει ο αριθμός των νεκρών μετά και το θάνατο του 54χρονου άνδρα ο οποίος διαγνώσθηκε με τη νόσο πριν γίνει η δωρεά οργάνων.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Ένας 54χρονος άνδρας είναι ο 26ος νεκρός και ο τέταρτος που ανακοινώνεται μέσα σε λίγες μόνο ώρες στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο άτυχος άνδρας είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αττικόν με εγκεφαλικό. Καθώς οι ελπίδες για τη ζωή του μειώνονταν, οι συγγενείς του είχαν ενημερώσει τους γιατρούς για την πρόθεσή τους να δωρίσουν τα όργανά του σε συνανθρώπους μας που θα τα είχαν ανάγκη.

Έτσι την Τρίτη 24 Μαρτίου, ο 54χρονος έχασε τη μάχη με τη ζωή, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη δωρεά οργάνων και υποβλήθηκε υποχρεωτικά και στο τεστ για τον κορωνοιό, με το δείγμα από τον 54χρονο να βγαίνει θετικό. Συνεπώς αμέσως διακόπηκε η διαδικασία της δωρεάς οργάνων, και ο θάνατός του ανακοινώθηκε σήμερα, Πέμπτη 26 Μαρτίου κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία του φονικού ιού στη χώρα μας από τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες για το θύμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments