Ελλάδα

Open Ιβάν Σαββίδης: Το μήνυμα στους εργαζόμενους του σταθμού

Open Ιβάν Σαββίδης: Το μήνυμα στους εργαζόμενους του σταθμού
Open Ιβάν Σαββίδης: Ο μεγαλομέτοχος του τηλεοπτικού καναλιού απέστειλε επιστολή στους εργαζομένους τονίζοντας πως αυτό που προέχει αυτές τις δύσκολες ώρες είναι αποκλειστικά η υγεία τους.

Open Ιβάν Σαββίδης: Στο κλίμα των ημερών ο μεγαλομέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού Open θέλησε να επιστολή του να καταστήσει σαφές πως προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον ίδιο είναι η υγεία των εργαζόμενων. Με τον κορωνοϊό να επελαύνει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους υπαλλήλους του σταθμού να λάβουν υπόψιν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την καταπολέμηση του ιού, δίνοντας προτεραιότητα στη τηλεργασία.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στους εργαζόμενους του Open

Αγαπητές κι αγαπητοί συνάδελφοι,

δεδομένων των σημερινών συνθηκών, θεωρώ χρέος μου να απευθυνθώ προσωπικά σε κάθε έναν από σας, σε κάθε επιχείρησή μας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, απαιτείται όλοι μας να επιδείξουμε ψυχραιμία και ατομική υπευθυνότητα ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, που ενδεχομένως να ανήκουν σε κάποια ευπαθή ομάδα. Ο πανικός και η επιπολαιότητα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δεν είναι ο κατάλληλος σύμβουλος για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.

Πάγια άποψή μου είναι πως το σημαντικότερο κεφάλαιο της κάθε εταιρείας είναι οι ίδιοι της οι άνθρωποι. Ως εκ τούτου, τώρα, στρατηγικός μας στόχος είναι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο λαός μας έλεγε ανέκαθεν: «Την υγειά μας να’χουμε, και όλα τα άλλα γίνονται».

Έχω, ήδη, ζητήσει από τους επικεφαλής όλων των επιχειρήσεων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή σε καθεμία και καθέναν προσωπικά, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό. Να εφαρμοστεί άμεσα στο μέγιστο δυνατό αριθμό εργαζομένων η τηλεργασία και, εφόσον απαιτηθεί, να χορηγηθούν επιπλέον πόροι για να πετύχουμε το στόχο μας.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να αντισταθούμε στην πανδημία που εξαπλώνεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς.

Φερθείτε υπεύθυνα! Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους!

Ιβάν Σαββίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments