Video

Κορονοϊός Πάσχα: Έτσι θα ψήσουμε αρνί εν μέσω πανδημίας [vid]

Κορονοϊός Πάσχα: Έτσι θα ψήσουμε αρνί εν μέσω πανδημίας [vid]
Κορονοϊός Πάσχα: Το παρακάτω βίντεο αποτυπώνει ξεκάθαρα πως θα ψήσουμε φέτος.

Κορονοϊός Πάσχα: Ένα βίντεο ενός χρήστη του twitter κάνει τον γύρω των social media στην Ελλάδα και αφορά το Πάσχα και συγκεκριμένα την Κυριακή του Πάσχα. Η 25η Μαρτίου πέρασε και δεν θύμιζε σε τίποτα τους εορτασμούς του παρελθόντος, κάπως έτσι θα περάσει και η Κυριακή του Πάσχα που οι περισσότεροι περιμέναμε από την Τσικνοπέμπτη.

Το παρακάτω βίντεο αποτυπώνει ξεκάθαρα πως θα ψήσουμε φέτος, δηλαδή μόνοι μας, χωρίς συγγενείς και φίλους κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Στο βίντεο ο άνδρας έχει παρέα τον σκύλο του και ένα κουτάκι μπύρα και παρακολουθεί στην οθόνη το αρνί να σουβλίζεται… Μάλιστα κάνει και αέρα με ένα τετράδιο για να «αποφύγει» την… τσίκνα!

Δείτε το βίντεο:

Μέχρι και «κλείσιμο διοδίων» εξετάζει η κυβέρνηση

«Το Πάσχα δεν θα φύγει κανένας για επαρχία. Εν ανάγκη θα κλείσουμε τα διόδια…» Σε αυτή την αναφορά προχώρησε, μιλώντας στο «Το Βήμα», κυβερνητικό στέλεχος που έχει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση των μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού σχετικά με τον εορτασμό του Πάσχα που αποτελεί τη νέα μεγάλη «απειλή» στις προσπάθειες μείωσης της διασποράς του φονικού ιού.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments