Οικονομία

Τράπεζα της Ελλάδος κορωνοϊός: Προσφορά 5 εκατομμυρίων ευρώ στον ΕΟΔΥ

Τράπεζα της Ελλάδος κορωνοϊός: Προσφορά 5 εκατομμυρίων ευρώ στον ΕΟΔΥ
Τράπεζα της Ελλάδος κορωνοϊός: Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρηση η πρώτη τράπεζα της χώρας, καθώς με απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου απελευθέρωσε πέντε εκατομμύρια ευρώ ενισχύοντας τη προσπάθεια του ΕΟΔΥ για το εξοπλισμί ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Τράπεζα της Ελλάδος κορωνοϊός: Σε μια κίνηση που έρχεται ως τονωτική ένεση στο πολύπαθο Εθνικό Σύστημα Υγείας προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος. Το διοικητικό συμβούλιο της πρώτης τράπεζας της χώρας προέβη στην απόφαση απελευθέρωσης πέντε εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα ενισχύσουν άμεσα τη προσπάθεια του συστήματος Υγείας της χώρας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Η Τράπεζα της Ελλάδος ενισχύει τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με το ποσό των 5.000.000 ευρώ. Το ποσό θα διατεθεί για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού.

Το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο συνήλθε εκτάκτως χθες λόγω του επείγοντος σε ειδική σύνθεση μετά από πρόσκληση του Προέδρου του και Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπο το εθνικό σύστημα υγείας και η χώρα στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού, αποφάσισε τη διάθεση ποσού 5.000.000 ευρώ, ως συνεισφορά της Τράπεζας στο έργο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ο οποίος συντονίζει τις δράσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το ποσό αυτό θα κατατεθεί στο λογαριασμό του ΕΟΔΥ που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να διατεθεί για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού, κατά την κρίση του ΕΟΔΥ και σύμφωνα με τις ανάγκες του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments