Οικονομία

ΔΕΗ μέτρα – κορωνοϊός: Ελάφρυνση των καταναλωτών λόγω της πανδημίας

ΔΕΗ μέτρα – κορωνοϊός: Ελάφρυνση των καταναλωτών λόγω της πανδημίας
ΔΕΗ μέτρα - κορωνοϊός: Αναλυτικά όλα τα έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης των καταναλωτών που αποφάσισε η ΔΕΗ - Ποιοι δικαιούνται δωρεάν πάγιο.

ΔΕΗ μέτρα – κορωνοϊός: Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» κάνοντας λόγο πως θα δοθούν ανάσες στους καταναλωτές, αφού η κυβέρνηση σχεδιάσει ένα μηχανισμό ρευστότητας για να προχωρήσει  μετέπειτα η ΔΕΗ σε ελαφρύνσεις.

Ειδικότερα, τα έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης των πελατών της επιχείρησης είναι:

  • Δωρεάν πάγιο για όλους τους πελάτες χαμηλής τάσης.
  • Έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες κατηγορίας Β’ & Γ’ (ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών, άτομα σε μηχανική υποστήριξη, που δεν εντάσσονται στο ΚΟΤ). Οι ευάλωτοι πελάτες-δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου συνεχίζουν να τιμολογούνται με τα ειδικά προνομιακά τιμολόγια και μεγάλες εκπτώσεις.
  • Έκπτωση 5 ευρώ για όλους τους πελάτες e-bill, παλαιούς και νέους. Η ΔΕΗ συμβουλεύει όλους τους καταναλωτές να εγγραφούν από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή τους στην υπηρεσία e-bill και να επωφεληθούν τόσο από τις απλοποιημένες διαδικασίες, όσο και από την έκπτωση στους λογαριασμούς τους. Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική πληρωμή του λογαριασμού μέσω της ιστοσελίδα της επιχείρησης ήταν και παραμένει χωρίς προμήθεια.
  • Έκπτωση 8% για νοικοκυριά και επιχειρήσεις χαμηλής τάσης με κατανάλωση πάνω από 2.000 KWh, ώστε να μην επιβαρυνθούν από τις υψηλές καταναλώσεις για όσο διάστημα παραμείνουν στο σπίτι με τις οικογένειές τους, αλλά και για τις επιχειρήσεις, που αυτή την περίοδο δοκιμάζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments