Οικονομία

Σκλαβενίτης: Μοίρασε μπόνους 5 εκατομμυρίων ευρώ στους υπαλλήλους

Σκλαβενίτης: Μοίρασε μπόνους 5 εκατομμυρίων ευρώ στους υπαλλήλους
Σκλαβενίτης: Πέντε εκατομμύρια ευρώ μπόνους μοίρασε η εταιρεία Σκλαβενίτης στους 25.000 εργαζομένους της.

Σκλαβενίτης: Στην διάθεση έκτακτης παροχής ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ στoυς εργαζομένους της προχώρησε η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, αυτή η έκτακτη παροχή βοηθείας έχει ήδη καταβληθεί στους 25.000 εργαζόμενους της επιχείρησης ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλει.

Σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, όσο περνούν οι ημέρες σε νέα σημεία της Αττικής επεκτείνεται η διαδικασία διανομής και κατ΄ οίκον παράδοσης από τον Σκλαβενίτη μέσω της πλατφόρμας e-food.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον ιστότοπο (https://www.e-food.gr/delivery/menu/sklavenitis) η υπηρεσία διανομής κατ΄ οίκον της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης, σε συνεργασία με το e-food, που άρχισε να λειτουργεί την προηγούμενη Δευτέρα στο κατάστημα Σκλαβενίτης στο Περιστέρι, πλέον εξυπηρετεί Περιστέρι, Κερατσίνι, Σπάτα, Άγιο Δημήτριο.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από ένα “καλάθι” 2.500 βασικά προϊόντα και να παραγγείλουν και από τα καταστήματα Σκλαβενίτης στον Άγιο Δημήτριο, το Κερατσίνι και τα Σπάτα. Αν ο καταναλωτής παραγγείλει έως τις 4 μ.μ. η παράδοση γίνεται την ίδια ημέρα ενώ για παραγγελίες μετά τις 4:00 μ.μ, η παράδοση γίνεται την επόμενη ημέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments