Αθλητισμός

Ζήσης Χατζηστραβός: Από τους νέους του ΠΑΟΚ στα “σαλόνια” της Super League

Ζήσης Χατζηστραβός: Από τους νέους του ΠΑΟΚ στα “σαλόνια” της Super League
Ζήσης Χατζηστραβός: Στη Λαμία θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την εντυπωσιακή του πορεία ο Ζήσης Χατζηστραβός.

Ζήσης Χατζηστραβός: Ο Ζήσης Χατζηστραβός είναι αδιαμφισβήτητα η αποκάλυψη της φετινής Super League 2. Στην πρώτη του χρονιά ως άνδρας αριθμεί 16 ματς, 8 γκολ και 2 ασίστ με την ΑΕ Καραϊσκάκης, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ως τον “νέο Πέλκα” του ΠΑΟΚ.

Ο 20χρονος μέσος που αποτελεί γέννημα θρέμμα του Πανσερραϊκού έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο του.

Θεωρητικά, σύμφωνα και με την Sportime, έχει «κλειδώσει» θέση για την προετοιμασία της επόμενης χρονιάς. Πρακτικά, όπως έντονα φημολογείται, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη τάξει τον Ζήση Χατζηστραβό στην Λαμία. Oι Θεσσαλονικείς λοιπόν, επενδύουν στις ακαδημίες με τον καλύτερο τρόπο.

Υπενθυμίζεται, πως ο νεαρός ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ τον Ιούλιο του 2019.

Την ανανέωση του συμβολαίου του Ζήση Χατζηστραβού ανακοίνωσε η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο Σερραίος μέσος θα φορά την «ασπρόμαυρη» φανέλα μέχρι τον Ιούνιο του 2022.  Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο «Δικέφαλος»: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Ζήση Χατζηστραβού μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Ο Ζήσης Χατζηστραβός εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ το 2013, ερχόμενος από τις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό. Ήταν βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Κ17 και σκόρερ στον τελικό της Super League, ενώ από την επόμενη σεζόν πήρε προαγωγή στην Κ19, της οποίας φόρεσε το περιβραχιόνιο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, κερδίζοντας δύο πρωταθλήματα, με τον ίδιο να είναι κομβικός με 19 γκολ και 17 ασίστ, σε 56 εμφανίσεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments