Αθλητισμός

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός μεταγραφή: Μένει στον Πειραιά ο Σενεγαλέζος

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός μεταγραφή: Μένει στον Πειραιά ο Σενεγαλέζος
Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός μεταγραφή: Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Ουσεϊνού Μπα να αποχωρεί από το Ρέντη βάζει ο Ολυμπιακός αλλά και οι μάνατζερ του παίκτη.

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός μεταγραφή: Με τα “ερυθρόλευκα” συνεχίζει όπως όλα δείχνουν ο Ουσεϊνού Μπα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κατάφερε να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Μάλιστα, έχουν ήδη υπάρξει σενάρια για την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΦΩΣ” από την ομάδα του Πειραιά δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να συζητήσουν πιθανή πώληση του παίκτη, καθώς επιθυμούν να στηριχθούν πάνω του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, ούτε από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί φέρονται πρόθυμοι να μπουν σε μία τέτοια διαδικασία καθώς θεωρούν πως ακόμα δεν έχει φτάσει στο πικ της πορείας του για να πάρει μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται, πως ο Ουσεϊνού Μπα είναι εκ των ποδοσφαιριστών που προσέφεραν τα μέγιστα στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού τόσο εντός των ελληνικών γηπέδων όσο και εντός των ευρωπαϊκών. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός από τη Σενεγάλη άρπαξε από τα “μαλλιά” την ευκαιρία που του δόθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις δείχνοντας πως έχει κατανοήσει για τα καλά τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία των «ερυθρολεύκων».

Μάλιστα, προσέφερε τις υπηρεσίες του σε πολλά δύσκολα παιχνίδια της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός τον έριξε στην “μάχη” στα ματς με την Άρσεναλ, στο ένα με τη Γουλβς, στην Τσεχία κόντρα στην Πλίζεν και ακόμη στο 1-0 στην Τούμπα, στο 1-0 με τον Παναθηναϊκό, στο 0-0 στην ΑΕΚ, στο 1-0 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και στο 1-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments