Διεθνή

Βλάντιμιρ Πούτιν – Κορωνοϊός: “Να αποφεύγουμε τα λάθη που έκαναν άλλοι”

Βλάντιμιρ Πούτιν – Κορωνοϊός: “Να αποφεύγουμε τα λάθη που έκαναν άλλοι”
Βλάντιμιρ Πούτιν - Κορωνοϊός: Ο Ρώσος πρόεδρος απευθύνθηκε στα κυβερνητικά στελέχη και ζήτησε να αποφευχθούν τα λάθη που έκαναν άλλες χώρες και να λαμβάνεται πάντα υπόψιν η άποψη των γιατρών.

Βλάντιμιρ Πούτιν – Κορωνοϊός: Ο Ρώσος πρόεδρος απευθυνόμενος σήμερα σε κυβερνητικά στελέχη, κατά την διάρκεια σύσκεψης μέσω τηλεδιάσκεψης στην οποία συζητήθηκαν θέματα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, τόνισε ότι θα πρέπει να αποφεύγονται λάθη που έκαναν άλλοι, υπονοώντας προφανώς ηγεσίες άλλων χωρών, όπως και οι αποφάσεις που λαμβάνονται να βασίζονται στις γνώμες της επιστημονικής κοινότητας.

«Αυτή την στιγμή είναι σημαντικό να αποφύγουμε τα λάθη που έκαναν άλλοι, να μαθαίνουμε από τα δικά μας λάθη, να παίρνουμε μαθήματα και να εξάγουμε συμπεράσματα, βασιζόμενοι στις θέσεις της ιατρικής και επιστημονικής κοινότητας», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος απευθυνόμενος στα κυβερνητικά στελέχη.

Ο Ρώσος πρόεδρος επεσήμανε ότι οι αποφάσεις που σχετίζονται με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού πρέπει να είναι ανάλογες με την κατάσταση που διαμορφώνεται σε κάθε φάση, προτείνοντας να εξετασθεί το ενδεχόμενο να μειωθεί ο αριθμός των ημερών της μη εργάσιμης περιόδου που έχει ορισθεί να διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου.

Ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε να διερευνηθεί ποιες επιχειρήσεις μπορούν να παράγουν υγειονομικό υλικό

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν ζήτησε από τον υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντενίς Μαντούροφ να καταθέσει προτάσεις για τις βιομηχανίες που μπορούν να αναπροσαρμόσουν την παραγωγή τους και να παράγουν υγειονομικό υλικό και εξοπλισμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι στις περιφέρειες υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις οι οποίες μπορούν να αλλάξουν την παραγωγή τους και να το κάνουν αυτό εξαιρετικά γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments