Διεθνή

Συγκλονιστικό – Γιατροί ασθενών με κορωνοϊό κάνουν κάτι μοναδικό για να δώσουν δύναμη στους ασθενείς τους

Συγκλονιστικό – Γιατροί ασθενών με κορωνοϊό κάνουν κάτι μοναδικό για να δώσουν δύναμη στους ασθενείς τους
Μια κίνηση που σίγουρα θα εμπνεύσει πολλούς.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει κλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Πάρα πολλές χώρες μετράνε πληγές και θύματα. Έχουμε συνηθίσει πλέον στις δυσάρεστες ειδήσεις και καθημερινά ξυπνάμε σε ένα κόσμο πολύ διαφορετικό από ότι ήταν πριν και μέχρι τώρα κάθε μέρα είναι και χειρότερη, αλλά και το μέλλον πιο αβέβαιο.

Το ζήτημα με τον κορωνοϊό δεν είναι μόνο ότι αφήνει πίσω του νεκρούς. Είναι το πώς τους αφήνει. Η μεταδοτικότητα του ιού απαγορεύει σε όσους πεθαίνουν να δουν έστω για τελευταία φορά τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα μόνα άτομα που βλέπουν όσοι βρίσκονται στο νοσοκομείο είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές τους, οι οποίοι είναι και αυτοί καλυμμένοι με μάσκες και στολές για να προστατευτούν.

Κάποιοι γιατροί σε νοσοκομείο του Ισραήλ, λοιπόν, έκαναν κάτι άξιο θαυμασμού, σε μια προσπάθεια να κάνουν λίγο λιγότερο απρόσωπη τη νοσηλεία των ασθενών από κορωνοϊό. Κόλλησαν φωτογραφίες του εαυτού τους έξω από τη στολή τους, για να μπορούν οι ασθενείς να βλέπουν πώς είναι τα πρόσωπα τους. Πραγματικά μια σπουδαία κίνηση που δείχνει μεγάλη ευαισθησία αλλά και συμπόνοια για το συνάνθρωπο και θα πρέπει να εμπνεύσει τους πάντες.

Δείτε την την απίστευτη φωτογραφία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments