Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Λαϊφης μεταγραφή: Οι μεγάλοι της χώρας εξετάζουν την περίπτωση του

Κωνσταντίνος Λαϊφης μεταγραφή: Οι μεγάλοι της χώρας εξετάζουν την περίπτωση του
Κωνσταντίνος Λαϊφης μεταγραφή: Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση του Κύπριου αμυντικού της Σταντάρ

Κωνσταντίνος Λαϊφης μεταγραφή: Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής κατάφερε να ξεχωρίσει στα χρόνια που αγωνίστηκε στην πατρίδα του με την φανέλα της Ανόρθωσης. Αυτό οδήγησε τον Ολυμπιακό να κινηθεί για την απόκτηση του. Τελικά οι Πειραιώτες κέρδισαν τη μάχη για την απόκτηση του και τον ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα. Ωστόσο δεν φόρεσε ποτέ την φανέλα της ομάδας.

Μόλις μια εβδομάδα μετά την απόκτηση του παραχωρήθηκε δανεικός με οψιόν αγοράς στην Σταντάρ Λιέγης. Οι εμφανίσεις του στο Βέλγιο έκαναν γρήγορα την νέα του ομάδα να προχωρήσει στην αγορά του πριν τη λήξη του διετή δανεισμού του. Τα επόμενα χρόνια ήταν βασικός και αναντικατάστατος για την Σταντάρ.

Τα προβλήματα οι μεγάλοι της Super League

Τον τελευταίο καιρό η Σταντάρ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και οι πληροφορίες λένε ότι δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι μέσα σε αυτούς είναι και ο Λαϊφης. Σε περίπτωση που γίνει αυτό οι μεγάλοι της Super League δεν θα χάσουν την ευκαιρία.

Παρά το ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο ίδιος ο παίκτης έχει σαν προτεραιότητα το εξωτερικό. «Μιλήσαμε με την ομάδα και μας καθησύχασαν ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα και θα πάρουν την άδεια. Δεν ξέρω τώρα, θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει όρος, όπως και σε άλλους παίκτες, να μείνω ελεύθερος αν υποβιβαστεί η ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά μακάρι να έρθει μία πρόταση, θα το ήθελα. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία για να κάνω το βήμα για ένα καλύτερο πρωτάθλημα», τόνισε ο Κύπριος άσος και συμπλήρωσε:

«Το νιώθω ότι είμαι έτοιμος για να κάνω το βήμα. Προτιμώ να παίξω Ισπανία ή Ιταλία. Πρέπει, όμως, να κάνουμε όλοι υπομονή να περάσει η πανδημία με τον κορονοϊό και μετά θα δούμε», ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments