Lifestyle

Το μπούστο της Βαλέρια προκαλεί εγκεφαλικά

Το μπούστο της Βαλέρια προκαλεί εγκεφαλικά
Το πανέμορφο μοντέλο και έχει αυτό το κάτι που θαυμάζουν όλοι οι άνδρες.

Οι τελευταίες εβδομάδες περνούν βασανιστικά αργά στην καραντίνα. Μένουμε σπίτι, όμως αν δεν κάνουμε κάτι για να περάσει δημιουργικά ο χρόνος τότε το ρολόι προχωρά δραματικά αργά. Η δεδομένη χρονική στιγμή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον καθένα να ασχοληθεί με το σώμα του.

Στο Instagram υπάρχουν χιλιάδες γυμναστές και γυμνάστριες που δείχνουν μέσω των κοινωνικών τους μέσων δικτύωσης ασκήσεις προκειμένου και εσύ να αποκτήσεις με σκληρή δουλειά το σώμα που θες. Κάνοντας μια μικρή αναζήτηση στον καθηγητή που θα σε… μυήσει στον δρόμο των κοιλιακών και ασκήσεων με τα πόδια προσπάθησε να μην πέσεις πάνω στην εκρηκτική Βαλέρια Ορσίνι. Εμείς δυστυχώς – ή ευτυχώς – κάναμε το λάθος και ξεχάσαμε την γυμναστική.

Είναι ένα από τα πιο διάσημα fitness μοντέλα στο Instagram, κατάγεται από την Κολομβία, την Ιταλία και το Πουέρτο Ρίκο, και αγαπά ιδιαίτερα τους 4,2 εκατομμύρια οπαδούς της, αναρτώντας συνεχώς αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Η ξανθιά καλλονή μετακόμισε από την Ατλάντα στο Μαϊάμι όταν ήταν δύο ετών και όταν ήταν έφηβη ασχολήθηκε με το μποξ. Στη συνέχεια έγινε μοντέλο για μαγιό και εσώρουχα, ωστόσο την κέρδισε ο χώρος του fitness. Έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο διάσημα κορίτσια στο Instagram, καθώς ανεβάζει συχνά βίντεο όπου κάνει προπονήσεις αλλά και φωτογραφίες που αποδεικνύουν τους καρπούς του κόπου της.

Απολαύστε την Βαλέρια Ορσίνι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments