Τεχνολογία

iphone SE: Η Apple κυκλοφόρησε το νέο της μοντέλο εν μέσω κορωνοϊού

iphone SE: Η Apple κυκλοφόρησε το νέο της μοντέλο εν μέσω κορωνοϊού
iphone SE: Η δεύτερη έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου της Apple είναι γεγονός! Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά που διαθέτει.

iphone SE: Το περιμέναμε πολύ καιρό… και η Αpple μας το “χάρισε”. O λόγος για το πολυαναμενόμενο iPhone SE το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα. Ο κολοσσός τεχνολογίας αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της εποχής και την γενικότερη οικονομική δυσχέρεια λανσάρει το νέο της μοντέλο σε μια οικονομικότερη έκδοση του δημοφιλούς smartphone της.

Με ένα βίντεο που λάνσαρε στο κανάλι της στο YouTube, η Apple παρουσιάζει τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone SE, στα οποία κυριαρχούν η compact Retina HD οθόνη των 4,7 ιντσών, δυνατότητα εγγραφής 4K video, ο επεξεργαστής Α13 Bionic (διαφημίζεται ως ο ταχύτερος σε smartphone σήμερα), ενώ το Touch ID (δακτυλικό αποτύπωμα) εξασφαλίζει την ασφάλεια της συσκευής ως προς τον χρήστη της.

Επιπλέον, επανέρχεται το δημοφιλές Home button, που είχε «εξαφανιστεί» από το iPhone X κι έπειτα. Σε ότι αφορά τις κάμερες, η συσκευή διαθέτει μια μονή πίσω κάμερα στα 12MP και μια μπροστινή στα 7MP. Το iPhone SE κυκλοφορεί σε μαύρο, λευκό και κόκκινο χρώμα. 

Οι προπαραγγελίες για το νέο iPhone SE ξεκινούν στις ΗΠΑ, μέσα από το  site της Apple και με την αρχική τιμή της συσκευής να είναι στα 399 δολάρια (έκδοση 64 GB). Το νέο iPhone SE θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τις 17 Απριλίου 2020 και θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου 2020.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments