Lifestyle

Κιμ Καρντάσιαν κορωνοϊός: Μένω άπλυτη και αχτένιστη στην καραντίνα

Κιμ Καρντάσιαν κορωνοϊός: Μένω άπλυτη και αχτένιστη στην καραντίνα
Κιμ Καρντάσιαν κορωνοϊός: Ξεχάστε την λαμπερή τηλεπερσόνα που ξέρατε, αφού η Κιμ Καρντάσιαν όπως η ίδια αποκάλυψε περνά την καραντίνα όντας αρκετές φορές αρκετές ημέρες χωρίς να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Κιμ Καρντάσιαν κορωνοϊός: Μέρες χωρίς να κάνει ντους ή να χτενίσει τα μαλλιά της περνά η Κιμ Καρντάσιαν καθώς προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις οικογενειακές υποχρεώσεις στη διάρκεια της καραντίνας. Η τηλεπερσόνα μιλώντας στο Refinery 29 αποκάλυψε ότι αμελεί την προσωπική υγιεινή της όσες μέρες βρίσκεται σε καραντίνα και προσπαθεί να διαχειριστεί τη δουλειά και την οικογένειά της με τη φροντίδα των τεσσάρων παιδιών της.

Επέμεινε ότι η ζωή της δεν είναι πάντα τόσο λαμπερή πίσω από τα φώτα. “Είναι τόσες μέρες που δεν βουρτσίζω τα μαλλιά μου ούτε κάνω ντους καθώς είναι πολύ διαφορετικό τώρα που πρέπει να κάνεις εσύ τη δασκάλα για τα παιδιά σου στο σπίτι και να τα διαχειριστείς όλα”είπε η Καρντάσιαν μεταξύ άλλων. Υπογράμμισε ότι όσο μένει κλεισμένη μέσα στο σπίτι αμελεί τη ρουτίνα ομορφιάς της: “Τα μαλλιά μου είναι ένα χάλι, όσες μέρες είμαι κλεισμένη μέσα πρέπει να έβαλα μέικ απ μόνο δύο φορές, οπότε ήταν ωραίες εκείνες οι μέρες.

Αισθανόμουν εντελώς διαφορετικό άτομο όταν πια σηκώθηκα και φτιάχτηκα λίγο”. Παράλληλα, η Κιμ μίλησε και για τη μεγάλη της κόρη, τη Νορθ που νομίζει ότι είναι το αφεντικό στο σπίτι “Δεν μπορώ να της ξεφύγω με τίποτα. Είναι το αφεντικό στο σπίτι ή νομίζει ότι είναι” είπε χαρακτηριστικά. Άλλη Κιμ ξέρουμε εμείς…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments