Ελλάδα

Νοσοκομείο Σωτηρία κορωνοϊός: «Είμαστε δυνατοί και φροντίζουμε τους αγαπημένους σας

Νοσοκομείο Σωτηρία κορωνοϊός: «Είμαστε δυνατοί και φροντίζουμε τους αγαπημένους σας
Νοσοκομείο Σωτηρία κορωνοϊός: Συγκινητικό ήταν το μήνυμα που απέστειλαν μέσω της κρατικής τηλεόρασης νοσοκόμοι και γιατροί των ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Νοσοκομείο Σωτηρία κορωνοϊός: Το χειροκρότημα είναι πολύ λίγο για αυτούς τους ανθρώπους. Οι ήρωες, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δίνουν την δική τους μάχη προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανό το εθνικό σύστημα Υγείας δείχνουν να μην το βάζουν κάτω. Οι συνθήκες μπορεί να μην είναι οι ιδανικές για να επιτελέσουν το έργο τους ωστόσο γιατροί και νοσηλευτές περισσότερο από ένα μήνα τώρα δίνουν αγώνα κόντρα στην πανδημία και όπως φαίνεται βγάζουν νικήτρια την Ελλάδα στην μεγάλη μάχη.

Σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας το ανθρώπινο δυναμικό δίνει τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου να αντιμετωπισθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα περιστατικά κορωνοϊού που καθημερινά συρρέουν στα κέντρα υγείας και στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Μαζί με τα σοβαρά κρούσματα του φονικού ιού μην ξεχνάμε πως έχουν να αντιμετωπίσουν και αυτά της καθημερινότητας καθώς δεν είναι λίγα τα σοβαρά περιστατικά υγείας που ανά 24ωρο εμφανίζονται στα νοσοκομεία της χώρας.

Ένα δυνατό μήνυμα έστειλαν γιατροί και νοσηλευτές που εργάζονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Σωτηρία”, όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό.

 “Είμαστε δυνατοί και φροντίζουμε τους αγαπημένους σας… Εσείς να παραμείνετε σπίτια σας, ασφαλείς”, λένε οι άνθρωποι που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσουν τους συγγενείς των ασθενών, που δεν μπορούν να επισκεφτούν και να φροντίσουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα της ΕΡΤ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments