Lifestyle

Καλομοίρα: Έτσι πέρασε το φετινό Πάσχα στην Αμερική

Καλομοίρα: Έτσι πέρασε το φετινό Πάσχα στην Αμερική
Καλομοίρα: Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες στο προσωπικό της Instagram δείχνοντας πως πέρασε τις γιορτές του Πάσχα με την οικογένειά της.

Καλομοίρα: Η Καλομοίρα πέρασε το Πάσχα στο σπίτι με τον σύζυγό της, Γιώργο και τα τρία τους παιδιά χωρίς συγγενείς και φίλους λόγω του κορωνοϊού. Η τραγουδίστρια πόσταρε φωτογραφίες στο instagram από το πασχαλινό τραπέζι να ποζάρει με την οικογένειά της.

«Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους από την οικογένεια μας! Στέλνουμε αγάπη και αγκαλιές. Happy Easter to everyone. From our family we wish you health and happiness. #happyeaster #καληαναστασησεολους».

Η γνωστή τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μαζί με τον άνδρα της και τα τρία όμορφα παιδάκια τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή της πριν καλά καλά ξεσπάσει η πανδημία στις ΗΠΑ, η Καλομοίρα δεν είχε κρύψει την ανησυχία της.

Ήμουν ειλικρινής μαζί τους, όμως δεν τους εξήγησα όλες τις λεπτομέρειες. Ακούνε πολλά στις ειδήσεις, αλλά εγώ τους εξήγησα ότι πρόκειται για έναν ιό που επηρεάζει κυρίως μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους, γι’ αυτό πρέπει να μείνουμε στο σπίτι, για να προστατεύσουμε τη γιαγιά και τον παππού, αλλά και όλους αυτούς που βρίσκονται σε κίνδυνο. Υπήρχε μάλιστα ένα ειδικό παιδικό πρόγραμμα στην τηλεόραση, στο οποίο εξηγούσαν τι είναι ο ιός. Το παρακολουθήσαμε όλοι μαζί στο σπίτι και το βρήκα εξαιρετικά χρήσιμο. Μόλις τελείωσε η εκπομπή, τα παιδιά είχαν διάφορες ερωτήσεις προς εμένα και τον Γιώργο. Εμείς με τη σειρά μας προσπαθήσαμε να απαντήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να τους τρομάξουμε, αλλά όντας ειλικρινείς, γιατί δεν είναι πια τόσο μικρά.

Πολλοί κατηγορούν τον Ντόναλντ Τραμπ για τη στάση του απέναντι στον φονικό ιό. Ποια είναι η δική σου άποψη;

Δεν θέλω να τοποθετηθώ πολιτικά. Οπως βλέπω εγώ την κατάσταση, πρέπει να ακούσει και να εμπιστευτεί τους ειδικούς γύρω του, αν θέλει να κερδίσει τη μάχη με τον ιό. Εγώ αυτή τη στιγμή σε εκείνον που δίνω πραγματικά προσοχή είναι ο δρ Anthony Fauci, ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων και σύμβουλος του προέδρου σε αυτή την κατάσταση. Οι προτάσεις και η εμπειρία του είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε. Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος και η κυβέρνηση δεν ήταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό, αλλά τώρα δεν υπάρχει χρόνος για να διαφωνήσουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή να πάρουν τον ιατρικό εξοπλισμό ασφαλείας που χρειάζονται, για να μπορέσουν να σώσουν ζωές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments