Αθλητισμός

Ζευγαράς Ολυμπιακός: Φεύγει για το NCAA ο νεαρός άσος

Ζευγαράς Ολυμπιακός: Φεύγει για το NCAA ο νεαρός άσος
Ζευγαράς Ολυμπιακός: Ο Θωμάς Ζευγαράς ετοιμάζεται για το πανεπιστήμιο Incarnate Word και από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο NCAA.

Ζευγαράς Ολυμπιακός: Το αμερικανικό όνειρο θα κυνηγήσει ο Έλληνας σέντερ του Ολυμπιακού, όπως όλα δείχνουν. Σύμφωνα με το «Eurohopes» ακόμα ένα πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ θα «δοκιμαστεί» στις ΗΠΑ και θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Ο Ζευγαράς, λοιπόν, που γεννήθηκε το 2001 και συμμετείχε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2018-2019 ετοιμάζει βαλίτσες για την Αμερική και το πανεπιστήμιο Incarnate Word στο Σαν Αντόνιο.

Ποιος είναι ο Θωμάς Ζευγαράς

Ο Θωμάς Ζευγαράς είναι 17 ετών (γεννημένος το 2001), έχει ύψος 2.05 και άνοιγμα χεριών που φτάνει τα 2.12 μέτρα. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους φόργουορντ/σέντερ της ηλικίας του (παίζει τόσο στο “4”, όσο και στο “5”) και αρκετοί θεωρούν πως διαθέτει κοινά αγωνιστικά στοιχεία με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Δήμο Ντικούδη. Ο νεαρός αθλητής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Καρδίτσα, φτάνοντας τα 2 μέτρα σε ύψος από τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου. Ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Απόλλωνα Καρδίτσας και τον Αύγουστο του 2015 (όταν ήταν 14 ετών) ο Ολυμπιακός τον έκανε δικό του, τοποθετώντας τον στις Ακαδημίες του τμήματος.

Με τα “ερυθρόλευκα” έδειξε σημάδια βελτίωσης και εξέλιξης, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2016 να κληθεί στην Εθνική Παίδων. Αντιμετώπισε έναν σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς πριν δύο χρόνια, αλλά ανάρρωσε, ξεπέρασε το πρόβλημα του, είναι 100% υγιής και χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα που έρχονται από την ομάδα των Νέων. Δείτε στο παρακάτω VIDEO τον Θωμά Ζευγαρά εν δράσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments