Πολιτική

Βουλή LIVE: Μάχη στη Βουλή σήμερα για ΚΕΚ και πρώτη κατοικία

Βουλή LIVE: Μάχη στη Βουλή σήμερα για ΚΕΚ και πρώτη κατοικία
Βουλή LIVE: Η προστασία της πρώτης κατοικίας και όσα έγιναν με τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης θα αποτελέσουν αντικείμενα αντιπαράθεσης για την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση.

Βουλή LIVE:  Τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση. Στο επίκεντρο υπάρχει η πρώτη κατοικία και όλα όσα έγιναν με τα προγράμματα επιμόρφωσης των επιστημόνων. Στο κομμάτι της πρώτης κατοικίας η κυβέρνησης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, αλλά για την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση.

Έπειτα από αρκετές ώρες η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη ολοκληρώθηκε χωρίς συμφωνία στο ελληνικό αίτημα για παράταση στην προστασία της πρώτης κατοικίας με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται σήμερα σε μια ακόμη προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές των δύο πλευρών και να συμφωνηθεί πάγωμα των πλειστηριασμών και παράταση του υφιστάμενου καθεστώτος που λήγει στις 30 Απριλίου έστω και για λίγους μήνες.

Στο θέμα των ΚΕΚ τα πράγματα είναι πιο απλά. Μετά τις αντιδράσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και του απλού κόσμου τα προγράμματα μπήκαν στο συρτάρι καθώς κρίθηκαν πως δεν είναι αντίστοιχα των προσδοκιών. Αυτά τα δυο θέματα αναμένεται να μονοπωλήσουν τη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή με την τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών.

Δείτε live από τη βουλή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments