Πολιτική

Νέα Δημοκρατία κορωνοϊός: Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές

Νέα Δημοκρατία κορωνοϊός: Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές
Νέα Δημοκρατία κορωνοϊός: Αναβολή στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.

Νέα Δημοκρατία κορωνοϊός: Την πρώτη της συνεδρίαση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα στις 12:00 μέσω τηλεδιάσκεψης η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας. Η συνεδρίαση θα έχει ενδιαφέρον, μιας και επί της ουσίας θα «κλειδώσει» την απόφαση για αναβολή για ορισμένους μήνες των προγραμματισμών για τον Μάιο εσωκομματικών εκλογών σε νομαρχιακές και τοπικές επιτροπές της ΝΔ.

Η εκτελεστική γραμματεία είναι το ανώτερο καθοδηγητικό και εκτελεστικό Όργανο της ΝΔ μεταξύ δύο συνεδριάσεων της Πολιτικής Επιτροπής.

Πρόκειται για ένα διαρκές όργανο, που υλοποιεί τις αποφάσεις του κόμματος και είναι αρμόδιο για όλα τα θέματα που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα άλλων Οργάνων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού. Την Εκτελεστική Γραμματεία απαρτίζουν κοινοβουλευτικά αλλά και εξωκοινοβουλευτικά μέλη καθώς και ex officio στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Κοινοβουλευτικά Μέλη:

  • Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφαλά, Βουλευτής Ιωαννίνων
  • Περικλής Μαντάς, Βουλευτής Μεσσηνία
  • Γιάννης Οικονόμου, Βουλευτής Φθιώτιδα
  • Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών

Εξωκοινοβουλευτικά Μέλη:

  • Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλία
  • Γιώργος Καρανίκας, πρόεδρος ΕΣΕ
  • Γιάννης Πολιτόπουλος, Οικονομολόγος-Επιχειρηματία
  • Μαρία Σαρηγιαννίδου, Δικηγόρος

Υπενθυμίζουμε ότι τα ex officio μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας είναι: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, οι Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης αντιπρόεδροι του κόμματις, ο Γιώργος Στεργίου γραμματέας της ΠΕ, ο Σταύρος Καλαφάτης γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο Γιάννης Μπρατάκος γενικός διευθυντής της ΝΔ, ο Σπήλιος Λιβανός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και ο Παύλος Μαρινάκης, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments