Διεθνή

Γαλλία κορωνοϊός: Την Τρίτη επιστρέφουν οι Γάλλοι στην κανονικότητα – Το σχέδιο θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός

Γαλλία κορωνοϊός: Την Τρίτη επιστρέφουν οι Γάλλοι στην κανονικότητα – Το σχέδιο θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός
Γαλλία κορωνοϊός: Το σχέδιο της επόμενης ημέρας στη Γαλλία αναμένεται να παρουσιάσει πρωθυπουργός, Εντουάρ Φιλίπ.

Γαλλία κορωνοϊός: Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Εντουάρ Φιλίπ θα παρουσιάσει το σχέδιο της κυβέρνησης για την άρση των περιοριστικών μέτρων την Τρίτη στο κοινοβούλιο, ανακοίνωσε απόψε το γραφείο του. Μετά τις ανακοινώσει του πρωθυπουργού θα ακολουθήσει συζήτηση και ψηφοφορία.

Η επιβολή περιορισμών στην κυκλοφορία και το κλείσιμο επιχειρήσεων που διέταξε ο πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν τέθηκαν σε ισχύ στις 17 Μαρτίου προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού. Τα μέτρα προβλέπεται να αρθούν στις 11 Μαΐου.

Τεράστιος αριθμός νεκρών στη Γαλλία – Αχτίδα ελπίδας η μείωση των διασωληνωμένων

Άλλοι 369 άνθρωποι προστέθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στη μακάβρια λίστα των θυμάτων της Covid-19 στη Γαλλία, όπου οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 22.614, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας.

Παράλληλα, εξακολουθεί να μειώνεται, για 17η ημέρα, ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας: συνολικά, οι πάσχοντες από Covid-19 που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ανέρχονται στους 4.725. Οι νεκροί που έχουν καταγραφεί σε νοσοκομεία φτάνουν τους 14.050 (+198 το τελευταίο 24ωρο) και σε οίκους ευγηρίας και άλλα προνοιακά ιδρύματα τους 8.564 (+171).

Οι νεκροί από τον κορωνοϊό ξεπέρασαν το “τρομακτικό” όριο των 200.000 – ΗΠΑ, Ισπανία και Ιταλία έχουν τις μεγαλύτερες απώλειες

Οι θάνατοι που συνδέονται με τον νέο κορωνοϊό ξεπέρασαν σήμερα τους 200.000 ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αναμένεται ότι θα φτάσουν τα 3 εκατομμύρια εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου Reuters.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments