Lifestyle

Εύα Καϊλή: Έτοιμη να γίνει μαμά η Ευρωβουλευτής; [vid]

Εύα Καϊλή: Έτοιμη να γίνει μαμά η Ευρωβουλευτής; [vid]
Εύα Καϊλή: H Εύα Καϊλή μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου μέσω skype και αναφέρθηκε στο ανιψάκι της.

Εύα Καϊλή: Η Εύα Καϊλή αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αθήνα όπου και την φιλοξενεί η αδερφή της. Μάλιστα η οικογένειά τους εδώ και 7 μήνες έχει νέο μέλος και η Εύα Καϊλή είναι πλέον θεία. Όπως είπε έφυγε από τις Βρυξέλλες πολύ νωρίς, πριν ξεσπάσει η πανδημία στη χώρα και βρέθηκε στην Αθήνα, στο σπίτι της αδελφή της

H Εύα Καϊλή μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου μέσω skype και αναφέρθηκε στο ανιψάκι της. «Αλλάζει η ζωή σου γιατί πρέπει να είσαι εκεί διαρκώς, το βλέπεις να μεγαλώνει, να αρχίζει να βλέπει. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία, είναι κάτι πολύ όμορφο», είπε για το ανιψάκι της. «Εύχομαι και σε σένα σύντομα να έρθει κάτι τέτοιο», της είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Άργησα έχεις δίκιο. Θα πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος επειδή όντως είδα ότι είναι κάτι που αλλάζει τη ζωή σου χωρίς να τη διακόπτει», είπε. «Αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία», απάντησε στον Παύλο Σταματόπουλο για το αν ετοιμάζεται να κάνει παιδί, λέγοντας όμως πως δεν έχει παντρευτεί κρυφά.

Δείτε το βίντεο:

Η Εύα Καϊλή είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει από τον χώρο της πολιτικής. Στα 40 της χρόνια η Εύα Καϊλή φαίνεται πως έχει βρει ξανά μετά από καιρό τον άντρα που την κάνει πολύ χαρούμενη. Η Θεσσαλονικιά ευρωβουλευτής περνάει τον περισσότερό της χρόνο στις Βρυξέλλες και εκεί δραστηριοποιείται και ο Ιταλός, σύντροφός της, που ακούει στο όνομα Francesco. Όπως μας είπαν, το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου εργάζεται και εκείνος, ενώ η ανωνυμία που της χαρίζει η βελγική πρωτεύουσα επιτρέπει στην Εύα να ζει ελεύθερα τον έρωτά της.

Ήδη κάποιοι κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο να επισημοποιήσουν σύντομα τη σχέση τους, αφού η Εύα δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να κάνει οικογένεια. Άλλοι μάλιστα λένε πως ο έρωτας έπαιξε ρόλο ακόμα και στην απόφασή της να μην είναι υποψήφια για τον δήμο Θεσσαλονίκης, αν και το όνομά της είχε ακουστεί πολύ στα τέλη του 2018- ούτε εκείνη το είχε διαψεύσει τότε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία γνωστή σχέση της Εύας Καϊλή ήταν με τον νεαρό εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη- οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το 2009 έως το 2011.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments