Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αποχωρούν δύο το καλοκαίρι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αποχωρούν δύο το καλοκαίρι
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δύο παίκτες αναμένεται να αποχαιρετήσουν το "τριφύλλι" τους επόμενους μήνες.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό δύο παίκτες που ήρθαν φέτος στο ΟΑΚΑ αλλά, σε καμία περίπτωση, δεν πρόσφεραν όσα αναμένονταν. Πρόκειται για τους Άντι Ράουτινς και Ουέσλι Τζόνσον, οι οποίοι μετά το τέλος της σεζόν δεν θα αγωνίζονται με τους “πράσινους” καθώς δεν υπάρχει πρόθεση να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους.

Ο Ουέσλι Τζόνσον αποτέλεσε το μεγαλύτερο όνομα των καλοκαιρινών μεταγραφών της ομάδας, προερχόμενος από εννέα καλά χρόνια στο ΝΒΑ, ωστόσο -με κάποιες εξαιρέσεις- δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Φέτος μέτρησε 3.3 πόντους (26.3% τρίποντο), 2.4 ριμπάουντ και 3.4 στην αξιολόγηση ανά 15:43. Από την άλλη, ο Ράουτινς ήταν επιλογή του Ρικ Πιτίνο, με τον Καναδό να επιβεβαιώνει το καλό του τρίποντο, αλλά σε γενικές γραμμές να μην πείθει με τις εμφανίσεις του. Φέτος είχε 2.2 πόντους (50% τρίποντο) και 0.4 στην αξιολόγηση ανά 7:42 στην Ευρωλίγκα.

Ερωτηματικά για Παππά, Βουγιούκα και Αθηναίου:

Εν τω μεταξύ, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» αναμένεται να προβούν σε αρκετές προσθαφαιρέσεις. Από την Ιταλία διαρρέεται πως τρεις Έλληνες παίκτες αναμένεται με το τέλος της σεζόν να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα, με τον Παναθηναϊκό να τους καλύπτει με «φρέσκο αίμα».

«Μαθαίνω ότι οι Νίκος Παππάς, Ίαν Βουγιούκας και Γιάννης Αθηναίου θα αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό και πως το φορμάτ Ελλήνων – ξένων στο πρωτάθλημα θα αλλάξει από 6-6 σε 7-5 (Έλληνες – ξένοι). Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί άλλους τρεις ξένους. Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τους Όγκαστ και Μήτρου – Λονγκ», αναφέρει σε Tweet του ο Luca D’Alessandro.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments