Διεθνή

Κορωνοϊός Ρωσία: Αύξηση ρεκόρ – Τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 100.000

Κορωνοϊός Ρωσία: Αύξηση ρεκόρ – Τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 100.000
Κορωνοϊός Ρωσία: Αν και τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τις 100.000 έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής λιγότεροι θάνατοι σε σχέση με άλλες χώρες.

Κορωνοϊός Ρωσία: Συνεχίζονται να αυξάνονται ραγδαία, τα κρούσματα στη Ρωσία, καθώς σήμερα ο συνολικός αριθμός τους ξεπέρασε το όριο των 100.000, έπειτα από αύξηση ρεκόρ που σημείωσαν οι νέες μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο και λίγες ημέρες αφού ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε ότι ακόμη η πανδημία στη χώρα δεν έχει φτάσει στην κορύφωσή της.

Η Ρωσία βρίσκεται σε lockdown από τα τέλη Μαρτίου, ωστόσο αυτήν την εβδομάδα ξεπέρασε σε αριθμό κρουσμάτων το Ιράν και την Κίνα

Ωστόσο, στη Ρωσία έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής λιγότεροι θάνατοι σε σχέση με άλλες χώρες που έχουν πληγεί πολύ περισσότερο από την πανδημία του κορωνοιού, παρότι τα κρούσματα της έχουν εκτοξευθεί. Μέχρι στιγμής συνολικά 1.073 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω του κορωνοϊού, με 101 νέους θανάτους να καταγράφονται τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 106.498, με 7.099 νέα να εντοπίζονται το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον ιστότοπο της κυβέρνησης για τον κορωνοιό.

Σημειώνεται ότι αρχές άρχισαν να παρατηρούν μεγάλη αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων αυτό τον μήνα, αφού τον προηγούμενο καιρό κατέγραφαν πολύ λιγότερες μολύνσεις σε σχέση με άλλες χώρες. Πλέον η Ρωσία βρίσκεται στην πέμπτη εβδομάδα του lockdown, γεγονός που σε συνδυασμό με την κατάρρευση της τιμής του πετρελαίου επηρεάζει αρνητικά την οικονομία της, η οποία οδεύει προς συρρίκνωση 4-6%, σύμφωνα με την Κεντρική Τράπεζα.

Δείτε το βίντεο το οποίο αναφέρεται στη 4μηνη μάχη με τον φονικό ιό που έχει προκαλέσει χιλιάδες θανάτους σε ολόκληρο τον κόσμο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments