Οικονομία

800 ευρώ ελεύθεροι επαγγελματίες: Ξεκινά η σταδιακή καταβολή του επιδόματος

800 ευρώ ελεύθεροι επαγγελματίες: Ξεκινά η σταδιακή καταβολή του επιδόματος
800 ευρώ ελεύθεροι επαγγελματίες: Το επίδομα αναμένεται να λάβουν μισθωτοί και επαγγελματίες οι οποίοι αν και οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται σε αναστολή ή έχουν ενταχθεί στους επιλέξιμους ΚΑΔ, δεν έχουν εισπράξει ακόμα τα 800 ευρώ.

800 ευρώ ελεύθεροι επαγγελματίες: Όσοι έχουν επιχειρήσεις με έως 20 άτομα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι έχουν ατομικές επιχειρήσεις και έκαναν την απαιτούμενη αίτηση, αναμένεται να τους καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ. Ειδικότερα, το ειδικό επίδομα των 800 ευρώ ξεκινάει να καταβάλλεται από σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου, και σύμφωνα με εκτιμήσεις θα φανεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων σήμερα, ή τη Δευτέρα, καθώς την Παρασκευή είναι η αργία της Πρωτομαγιάς.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τους υπολογισμούς δικαιούχοι του επιδόματος των 800 ευρώ θα είναι περίπου 600.000 επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες

Επιπλέον, ακόμα 105.000 μισθωτοί αναμένεται να δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό το ειδικό επίδομα των 800 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένοι μισθωτοί, ανήκουν κατά κύριο λόγο σε επιχειρήσεις που έθεσαν σε αναστολή τη σύμβαση εργασίας τους, χωρίς όμως η επιχείρηση να πάψει τη λειτουργία της.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την καταβολή του  επιδόματος των 800 ευρώ για τους εργαζόμενους η σύμβαση των οποίων έχει τεθεί σε αναστολή, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν δεν μπόρεσαν να το λάβουν μέχρι και τις προηγούμενες ημέρες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments