Αθλητισμός

Ούγκο Κάιπερ Άρης: Κρυφός πόθος των “κιτρινόμαυρων” ο Βέλγος

Ούγκο Κάιπερ Άρης: Κρυφός πόθος των “κιτρινόμαυρων” ο Βέλγος
Ούγκο Κάιπερ Άρης: Να κάνουν κάτοικο Θεσσαλονίκης των Ούγκο Κάιπερς φαίνεται πως επιθυμούν στον Άρη.

Ούγκο Κάιπερ Άρης: Η αγωνιστική απραξία των ημερών λόγω κορωνοϊού κάνει τα μεταγραφικά σενάρια να πληθαίνουν. Ένα από αυτά θέλει τον Άρη να ρίχνει κλεφτές ματιές στον Ούγκο Κάιπερς. Το ενδιαφέρον του άλλωστε είναι γνωστό εδώ και μήνες.

Ο Βέλγος έχει εντυπωσίασει με τις εμφανίσεις του στο χορτάρι και αποτελεί όπως φαίνεται διακαή πόθο των Θεσσαλονικιών.

Συγκεκριμένα του ισχυρού άνδρα της ομάδας Θοδωρή Καρυπίδη. Σύμφωνα με την Sportday  ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ έπειτα από τον ημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ χαμογελάει πονηρά κάθε φορά που του αναφέρουν τον Κάιπερς. Λες κι εκείνο το βράδυ κέρδισε την προτίμηση για την απόκτηση του παίκτη. Θα κάνει άραγε κίνηση για την απόκτησή του; Και αν κάνει τι απάντηση θα λάβει από τον ίδιο;

Ο Κάιπερς είναι γεννημένος στις 7 Φεβρουαρίου 1997 και τη σεζόν 2017-2018 έπαιζε στον Εργοτέλη, με τον οποίο στη Football League σε 30 συμμετοχές σημείωσε 22 γκολ και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω από τον Δημήτρη Μάνο. Το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον έδωσε δανεικό στην Αζαξιό. Οι άνθρωποι της Γαλλικής ομάδας δεν μετάνιωσαν ούτε λεπτό για το γεγονός ότι του έδωσαν ευκαιρία.

Ο νεαρός μέχρι τη διακοπή των αγώνων λόγω του φονικού ιού είχε σταθερά χρόνο συμμετοχής εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του και κάνοντας συλλόγους να επιθυμούν την απόκτηση του.  Ανάμεσα σε αυτούς και ο Άρης, ο οποίος δεν είναι απίθανο να κάνει κίνηση για τον δανεισμό του. Ο 22χρονος αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στη χώρα μας, να εκτιμηθεί από το τεχνικό τιμ και να παρθούν τότε οι αποφάσεις για το μέλλον του. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments