Πως Να

Πως βρίσκω αριθμό κινητού σε ποιον ανήκει

Πως βρίσκω αριθμό κινητού σε ποιον ανήκει
Αυτός είναι ο απλός τρόπος να βρείτε ποιος είναι ο αριθμός που σας καλεί.

Πολλές φορές θα πρέπει να έχετε βρεθεί στη θέση που το τηλέφωνο σας χτυπάει, αλλά δε γνωρίζετε ποιος είναι ο αριθμός που σας καλεί. Στην εποχή που ζούμε αυτό είναι πολύ σημαντικό και για πάρα πολλούς αποτελεί λόγο να μη σηκώσουν το τηλέφωνο, είτε από φόβο, είτε από καχυποψία, είτε από αμηχανία.

Ωστόσο, αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι αυτός που σας καλεί σε περίπτωση που θέλετε να τον καλέσετε πίσω ή ακόμα και αν έχετε την περιέργεια, μπορείτε να το κάνετε. Αρχικά, θα πρέπει να μπείτε στην ιστοσελίδα του 11888 και στη συνέχεια θα πρέπει να πατήσετε την επιλογή “Αναζήτηση με αριθμό”. Αν δε μπορείτε να τη βρείτε δείτε την παρακάτω εικόνα για να σας καθοδηγήσει.

Στη συνέχεια πληκτρολογείτε τον αριθμό στον πλαίσιο που αναγράφεται η φράση “Εισαγωγή Τηλεφώνου”. Μπορείτε να γράψετε τον αριθμό που σας κάλεσε και τότε αυτόματα θα αναζητηθεί ο κάτοχος του αριθμού και το όνομα του θα εμφανιστεί στην οθόνη σας.

Ωστόσο, υπάρχει ένα “αλλά”. Μπορείτε να βρείτε τον κάτοχο του αριθμού που σας κάλεσε, αλλά μόνο αν ο αριθμός αυτός έχει δηλωθεί στον ΟΤΕ. Σε περίπτωση που δεν έχει δηλωθεί η αναζήτηση δε θα σας βγάλει κανένα αποτέλεσμα. Η συντριπτική πλειοψηφία των σταθερών τηλεφώνων είναι δηλωμένα στον ΟΤΕ, σε αντίθεση με τα κινητά όπου οι πιθανότητες να τα βρείτε είναι λίγο μικρότερες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments