Αθλητισμός

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος Ολυμπιακός: Σενάριο επιστροφής στο Λιμάνι

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος Ολυμπιακός: Σενάριο επιστροφής στο Λιμάνι
Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος Ολυμπιακός: Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του Αμερικανού στην ομάδα.

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος Ολυμπιακός: Μπορεί η αγωνιστική σεζόν να έχει σταματήσει εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ωστόσο όλες οι ομάδες είναι αναγκασμένες να κοιτάξουν και την επόμενη ημέρα. Μια από αυτές είναι ο Ολυμπιακός που θέλει να αφήσει πίσω του τη φετινή χρονιά που σημαδεύτηκε από μέτριες εμφανίσεις και αλλαγές προπονητών. Οι άνθρωποι της ομάδας έπεισαν τον Γιώργο Μπαρτζόκα να επιστρέψει και ετοιμάζουν δυναμική επιστροφή.

Υπάρχουν αρκετοί αθλητές που ενδιαφέρουν την ομάδα να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις της Ευρωλίγκας. Ένας από αυτούς είναι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ μετά τη θητεία του στους «ερυθρόλευκους» το 2018, όπου είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στους Γιούτα Τζαζ. Οι εμφανίσεις του όμως στον μαγικό κόσμο του αμερικανικού πρωταθλήματος δεν ήταν αρκετές, αφού αγωνιζόταν κυρίως στην G-League.

Η επόμενη μέρα και ο Ολυμπιακός

Ο 26χρονος άσος φέρεται να μην είναι στα πλάνα των Τζαζ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, κάτι που, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δίνει τη δυνατότητα στους Πειραιώτες αλλά και στη Μακάμπι Τελ Αβίβ να εξετάζουν την απόκτησή του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έχει λοιπόν στο μυαλό του, αλλά μιλάμε και για μία υπόθεση που θα καθυστερήσει, αν αναλογιστείτε μόνο πως το ντραφτ του ΝΒΑ πάει για Αύγουστο και από Σεπτέμβριο θα φανεί τι θα πράξουν οι ομάδες και στην προκειμένη οι Γιούτα Τζαζ. Δεν τους κοστίζει κάτι για να μην τον κρατήσουν και τον αφήσουν στην G-League. Θα δούμε όμως και την επιθυμία του παίκτη και πιο καθαρά τα δεδομένα εν καιρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments