Video

Γιώτα Γιάννα: Μίλησε για το πως ξεκίνησε η φιλία της με την Άννα Βίσση

Γιώτα Γιάννα: Μίλησε για το πως ξεκίνησε η φιλία της με την Άννα Βίσση
Γιώτα Γιάννα: Οι δυο γυναίκες τα είπαν στον τηλεοπτικό αέρα και προχώρησαν σε αποκαλύψεις για τη φιλία τους που κρατάει πολλά χρόνια.

Γιώτα Γιάννα: Το βράδυ της Παρασκευής η Άννα Βίσση έδωσε μια τηλεοπτική συναυλία που μεταδόθηκε από το Mega. Εκτός από το να πει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες η τραγουδίστρια μίλησε με πολλούς από τους στενότερους συνεργάτες και φίλους της. Μια από αυτές ήταν η Γιώτα Γιάννα. Οι δυο γυναίκες τα είπαν για αρκετή ώρα και έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το πως γνωρίστηκαν και από τότε κρατάνε μια στενή σχέση.

«Την γνώρισα σε μια μπουάτ στην Πλάκα. Είχα καιρό να πάω στην Πλάκα. Και όλο το σκηνικό συντελούσε στο να αισθανθώ αυτό που αισθάνθηκα. Ήταν μια γυναίκα πιο ελεύθερη, πιο ροκ, και πιο ασυμβίβαστη. Όμορφη ψυχή. Πήγαμε με τον Νίκο εκείνο το βράδυ, για να δούμε και εμείς τι είναι η “Γιώτα Γιάννα”. Την λέγανε rock lady της Ελλάδας. Και είναι», αυτά ήταν τα λόγια της Άννας Βίσση όταν την καλωσόρισε.

«Συναντιόμαστε έστω και έτσι Άννα μου. Αλλά αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί τον μπαγάσα αυτόν, τον αόρατο, δεν τον έχουμε γραπώσει ακόμα. Θα βγούμε και θα τα πούμε όλα», είπε η γνωστή τραγουδίστρια και οργανοπαίχτρια, αναφορικά με την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει κλείσει «εντός των τειχών» όλο τον πλανήτη.

«Εμείς οι έξω Άννα μου, μπήκαμε μέσα και στροφάρουμε σε ρυθμούς μοναξιάς. Αλλά περνάμε καλά. Γιατί η μουσική γιατρεύει. Έτσι περνάω τις στιγμές μου στο χώρο μου. Νιώθω καλά, νιώθω συγκινημένη, γιατί με αυτό το ολιγόλεπτο το μεταξύ μας, έτσι όπως βρισκόμαστε, θέλω να θυμηθώ ότι ήμουν καλεσμένη σε όλη την περιοδεία σου. Και αυτό με συγκινεί. Ήταν μια εκδρομή μουσική που θα μείνει», πρόσθεσε η ίδια. «Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουν, έτσι λέει το τραγούδι μας», απάντησε η Άννα Βίσση, που στη συνέχεια αφιέρωσε στην αγαπημένη της φίλη το μοναδικό «Πες το ξανά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments