Πολιτική

Νίκος Χαρδαλιάς: «Το μεγάλο στοίχημα είναι να μείνουμε ασφαλείς»

Νίκος Χαρδαλιάς: «Το μεγάλο στοίχημα είναι να μείνουμε ασφαλείς»
Νίκος Χαρδαλιάς: Ο ιός είναι εδώ, δίπλα μας, μπορεί ο καθένας να τον έχει προειδοποίησε ο κ. Χαρδαλιάς στη σημερινή του ενημέρωση.

Νίκος Χαρδαλιάς: Kατά τη σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη του ιού στη χώρα μας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι το νέο και πιο δύσκολο στοίχημα είναι να μείνουμε ασφαλείς. Ο ιός είναι εδώ, δίπλα μας, προειδοποίησε ο κ. Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς είπε τα εξής:

«Ποτέ να μην περάσουμε ξανά μια τέτοια περίοδο που ολοκληρώνεται αύριο. Πέρασαν 42 μέρες που ολοκληρώνονται αύριο στις 06.00 το πρωί. 1.008 ώρες ολοκληρώνονται αύριο, στις οποίες αποδείξαμε ότι οι Έλληνες είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Το νέο και πιο δύσκολο στοίχημα είναι να μείνουμε ασφαλείς.

Ο ιός είναι εδώ, δίπλα μας. Μπορεί να τον έχει ο καθένας.

Αυτός ο ιός στοίχησε ζωές και ευθύνεται για την αγωνία, όλο αυτό το διάστημα. Από αύριο καλούμαστε να υψώσουμε νέο τείχος απέναντι στον ιό που θα κρίνει την τελική έκβαση της μάχης. Τηρούμε τους κανόνες; Πλησιάζουμε μέρα με τη μέρα στο μεγάλο μας στόχο για νίκη απέναντι στην πανδημία. Αν δεν τηρήσουμε πίσω θα γυρίσουμε πίσω. Σας καλώ να πάρουμε πίσω τις ζωές μας. Να το κάνουμε με τους όρους που έχουμε πει. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Όχι στις άσκοπες μετακινήσεις και σε εκείνες εκτός του νομού μας» ανέφερε χαρακτηστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments