Τεχνολογία

Αν σου έλειψε ο ήχος του γραφείου, υπάρχει μια ιστοσελίδα για σένα

Αν σου έλειψε ο ήχος του γραφείου, υπάρχει μια ιστοσελίδα για σένα
Υπάρχει μια ιστοσελίδα που μπορεί να καλύψει το κενό της φυσικής παρουσίας στο γραφείο.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού ανάγκασε πολλές εταιρίες να κλείσουν τα γραφεία τους. Ο περισσότερος κόσμος άρχισε να εργάζεται από το σπίτι με τηλεργασία. Από σήμερα 4 Μαΐου θα ανοίξουν κάποιες επιχειρήσεις, αλλά τα περισσότερα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά. Μπορεί όλοι να γκρινιάζουμε όταν πρέπει να πάμε στο γραφείο, ωστόσο έστω και λίγο μας έχει λείψει να βρεθούμε στον χώρο εργασίας μας μαζί με τους συναδέλφους μας.

Σιγομουρμουρητά, φωνές, τσακωμοί, τηλέφωνα να χτυπάνε, ο ήχος από το φαγητό του διπλανού, τα πληκτρολόγια να παίρνουν φωτιά. Ακόμα και ο συνάδελφος που δεν σταματάει να μιλάει μπορεί να μας λείψει αυτές τις μέρες. Ωστόσο μια ιστοσελίδα δίνει τέλος σε αυτό το κενό που έχει δημιουργηθεί δημιουργώντας ένα γραφείο στον υπολογιστή.

Το γραφείο στον υπολογιστή σου

Πρόκειται για την ιστοσελίδα imisstheoffice.eu που είναι ό,τι κοντηνότερο σε γραφείο μέχρι να επιστρέψει η κανονικότητα. Όταν κάποιος μπει στη σελίδα πατάει το play και αποφασίζει με πόσους ανθρώπους θα είναι στο γραφείο. Τότε αρχίζουν οι θόρυβοι από ομιλίες, πληκτρολόγια, φωτοτυπικά και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Μάλιστα μπορείς να κλικάρεις ακόμα και συγκεκριμένα πράγματα για να επαναλαμβάνονται οι ήχοι τους. Και είναι σαν να μην έφυγες ποτέ από το γραφείο. Η συγκεκριμένη σελίδα είναι μια ιδέα της Kids Creative Agency.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments