Ελλάδα

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έκανε ο Τσιόδρας

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έκανε ο Τσιόδρας
Τσιόδρας ενημέρωση: Σε ζώνη... prime time έχουν εξελιχθεί τα απογεύματα αφού όλη η Ελλάδα συντονίζεται στους δέκτες της για να παρακολουθήσει την ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Τσιόδρας ενημέρωση: Τα πάνω κάτω σε σχέση με το ποια ζώνη θεωρείται prime time έχει φέρει ο κορωνοϊός αφού τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι η καθημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας χτυπάει «τρελά» νούμερα. Κοινώς, όλη η χώρα βλέπει τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Realnews» δείχνουν ότι η απογευματινή ζώνη μετατρέπεται σε prime time λόγω της ενημέρωσης από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας. Αναλυτικότερα, το ποσοστό των τηλεθεατών που ανοίγει τηλεόραση στις 6 το απόγευμα, οπότε και είναι η καθημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, έφτασε στο 39,7% από τις 11 Μαρτίου μέχρι τις 26 Απριλίου.

Τεράστια η διαφορά με πέρυσι

Το αντίστοιχο ποσοστό πέρυσι ήταν 26,7%. Όπως αναφέρει η «Realnews» το ποσοστό αυτό σημαίνει ότι πάνω από 4 εκατομμύρια τηλεθεατές ανοίγουν τηλεόραση το απόγευμα. Στις ηλικίες 18-54 ετών η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας φτάνει στο 32,2% έναντι του 20,7% που ήταν πέρσι. Τα ποσοστά είναι ακόμη μεγαλύτερα όσον αφορά την prime time ζώνη που είναι έτσι κι αλλιώς υψηλής τηλεθέασης.

Μετά την επιβολή των περιοριστικών μέτρων 50,6% του πληθυσμού είναι μπροστά από την τηλεόραση από τις 9 το βράδυ και μετά. Το αντίστοιχο ποσοστό την ίδια περίοδο πέρσι ήταν 39,5%.

Το ποσοστό εκτοξεύεται στο 55,1% από τις 22:30 και μετά, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό πέρσι ήταν 45,9%. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν έξι εκατομμύρια τηλεθεατές άνοιξαν τους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να ψυχαγωγηθούν ή να ενημερωθούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments