Video

Assassin’s Creed Valhalla: Όλες οι λεπτομέρειες που χάσαμε στο trailer

Assassin’s Creed Valhalla: Όλες οι λεπτομέρειες που χάσαμε στο trailer
Assassin's Creed Valhalla: Οι δημιουργοί του Assassin's Creed Valhalla αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες που χάσαμε στο trailer.

Assassin’s Creed Valhalla: Η Ubisoft έδωσε στο “κοινό” της το πρώτο trailer του Assassin’s Creed Valhalla, το οποίο κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα της gaming κοινότητας. Το συγκεκριμένο βίντεο είχε πολλές ξεκάθαρες αποκαλύψεις, όπως το Hidden Blade που επιστρέφει, αλλά φαίνεται πως είχε και πολλά κρυμμένα μυστικά. Για το λόγο αυτό η Ubisoft επιστράτευσε τον Creative Director του παιχνιδιού, Ashraf Ismail, αλλά και τον Narrative Director, Darby McDevitt, για να αναλύσουν σκηνή προς σκηνή το cinematic trailer και να αποκαλύψουν στους gamers τα μυστικά του και νέες πληροφορίες για το παιχνίδι.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω developer commentary παρακάτω:

To Assassin’s Creed Valhalla αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για τα Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store. Παράλληλα, το game θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+, ενώ όσοι αγοράσουν το παιχνίδι στο Xbox One δε θα χρειαστεί να αγοράσουν δεύτερη φορά την έκδοση του Xbox Series X, αφού υποστηρίζεται η Smart Delivery τεχνολογία.

Η αποκάλυψη των πρώτων gameplay πλάνων έχει δρομολογηθεί για σήμερα, 7 Μαΐου, στο ειδικό event της Microsoft για το Xbox Series X. Με τις έως τώρα πληροφορίες πάντως φαίνεται πως θα ταξιδέψουμε στην Σκανδιναβία και τα τέσσερα βασίλεια της Αγγλίας. Μάλιστα, ο Ashraf Ismail ρωτήθηκε από ένα χρήστη του Twitter, αν θα μπορούμε να δούμε μνημεία όπως το Stonehenge και απάντησε καταφατικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments