Ελλάδα

Οδηγός τρόλεϊ κορωνοϊός: Βρέθηκε θετικός στον ιό

Οδηγός τρόλεϊ κορωνοϊός: Βρέθηκε θετικός στον ιό
Οδηγός τρόλεϊ κορωνοϊός: Ο οδηγός προέρχεται από το αμαξοστάσιο της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ έχουν τεθεί σε καραντίνα ακόμα δέκα εργαζόμενοι.

Οδηγός τρόλεϊ κορωνοϊός: Αναστάτωση επικρατεί ανάμεσα στους εργαζομένους στα τρόλει, ο εντοπισμός οδηγού που βρέθηκε να είναι θετικός στον ιό, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ασθάνθηκε. Ειδικότερα ο εν λόγω οδηγός αφού αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία χθες Πέμπτη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο για έλεγχο, στον οποίο εντοπίστηκε ότι είναι θετικός στη νόσο του κορωνοιού. Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες των εργαζομένων, παρουσιάζει πυρετό αλλά τα συμπτώματά του είναι ήπια.

Ο οδηγός προέρχεται από το αμαξοστάσιο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο οποίο ύστερα από την ιχνηλάτηση των επαφών του που έγινε κατόπιν των εργαστηριακών του εξετάσεων, έχουν τεθεί σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους ακόμα δέκα εργαζόμενοι, οι οποίοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.

Το όχημα, με το οποίο είχε κάνει δρομολόγια την Πέμπτη έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία για απολύμανση

Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα σε οδηγό τρόλει. Υπεθυμίζεται ότι ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας εφτασε τους 149.  Ειδικότερα, ο κορωνοϊός συνεχίζει να αφαιρεί ζωές στη χώρα μας, παρά το γενικότερο κλίμα χαλάρωσης που επικρατεί. Το απόγευμα της Πέμπτης καταγράφηκε ο δεύτερος θάνατος της ημέρας λόγω κορωνοϊού με θύμα έναν 67χρονο άνδρα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Όπως αναφέρει το larissanet ο άτυχος άνδρας που έδινε για πολλές εβδομάδες «μάχη» με τον κορωνοϊό δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Είναι ο δεύτερος νεκρός που καταγράφεται στη Λάρισα από την πανδημία του Covid-19. Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου ΥγείαςΣωτήρης Τσιόδρας, θα μας ενημερώσει στην  καθιερωμένη ενημέρωση των 6 για τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο δτη χώρα μας. 

Παράλληλα δείτε τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στα ταξίδια με πλοίο και στις μετακινήσεις με τα ΜΜΜ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments