Αθλητισμός

Γκιγιέρμε Ολυμπιακός: Φουλάρουν για την ανανέωση του Βραζιλιάνου οι «Ερυθρόλευκοι»

Γκιγιέρμε Ολυμπιακός: Φουλάρουν για την ανανέωση του Βραζιλιάνου οι «Ερυθρόλευκοι»
Γκιγιέρμε Ολυμπιακός: Ο Βραζιλιάνος μέσος συγκαταλέγεται στους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της φετινής σεζόν για τους Πειραιώτες.

Γκιγιέρμε Ολυμπιακός: Η αγωνιστική απραξία λόγω της πανδημίας έδωσε στους «Ερυθρόλευκους» χρόνο προκειμένου αυτοί να μπορέσουν να διευθετήσουν ζητήματα με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η αρχή έγινε πριν λίγες ημέρες με τον Πέδρο Μαρτίνς να υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες, ανανεώνοντας τη συνεργασία του για ακόμη δύο χρόνια.

Οι Ερυθρόλευκοι» κλείνοντας το παραπάνω θέμα προχωρούν άμεσα στην διευθέτηση των συμβολαίων των Ομάρ και Γκιγιέρμε. Το συμβόλαιο του Νορβηγού άσσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με τις δύο πλευρές να αναζητούν ακόμη τη χρυσή τομή» προκειμένου να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά τη περίπτωση του Γκιγιέρμε, ο Βραζιλιάνος μέσος παρουσιάζεται θετικός στο να παραμείνει στο Λιμάνι. Ο έμπειρος χαφ πραγματοποιεί εντυπωσιακή χρονιά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα όντας ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Πέδρο Μαρτίνς. Οι εμφανίσεις του μάλιστα έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγων της Ευρώπης, οι οποίοι δειλά δειλά ρωτούν να μάθουν τις προθέσεις του παίκτη.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις μαζί του προκειμένου να τον κρατήσει δέσμιο για περισσότερα χρόνια. Μάλιστα όπως τονίζεται η μικρή διαφορά στο οικονομικό είναι το μόνο… αγκάθι το οποίο αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κοπεί και οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια προχωρώντας μαζί και μετά το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments