Τεχνολογία

Αυτό είναι το μήνυμα που μπλοκάρει iPhone και iPad – Προσοχή [vid]

Αυτό είναι το μήνυμα που μπλοκάρει iPhone και iPad – Προσοχή [vid]
Προσοχή σε εκατομμύρια χρήστες κινητών και υπολογιστών της Apple καθώς τις τελευταίες ώρες έχει επιβεβαιωθεί σφάλμα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στις iOS συσκευές.

Η Apple την τελευταία δεκαετία έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τις πωλήσεις της σε όλες τις μεγάλες καταναλωτικές αγορές του πλανήτη. Ο τεχνολογικός κολοσσός κάθε χρόνο εξελίσσει όλο και περισσότερο το λογισμικό λανσάροντας στην αγορά κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που γίνονται ανάρπαστοι.

Ωστόσο όπως σε κάθε εταιρία έτσι και στην Apple δεν λείπουν οι αστοχίες. Δεν είναι λίγες οι φορές που καταναλωτές διαμαρτύρονται για τεχνικά ζητήματα στην εταιρία, τα οποία δημιουργούν προβλήματα στη φήμη της.

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, ένα σφάλμα το οποίο «καταστρέφει» τα iPhone και τα iPad. Πρόκειται για μήνυμα που περιλαμβάνει το Emoji της ιταλικής σημαίας και μερικούς χαρακτήρες της γλώσσας Σίντι και αν το λάβει ο χρήστης με τη μορφή text bombing, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην iOS συσκευή του.

Όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα στο Reddit, η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων Telegram ήταν αυτή στην οποία εμφανίστηκε αρχικά το σφάλμα. Δυστυχώς όμως δεν άργησαν να ακολουθήσουν κι άλλες δημοφιλείς εφαρμογές, όπως οι Twitter, WhatsApp και iMessage.

Ένας από τους μεγαλύτερους youtubers που ασχολείται με Apple συσκευές, ο «EverythingApplePro», ανέβασε βίντεο στο κανάλι του που δείχνει αυτό το πρόβλημα. Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει update, ώστε να επιδιορθώσει το σφάλμα. Μέχρι τότε πάντως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments