Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Τον ήθελε η Λοκομοτίβ – Επέλεξε Ολυμπιακό

Πέδρο Μαρτίνς: Τον ήθελε η Λοκομοτίβ – Επέλεξε Ολυμπιακό
Πέδρο Μαρτίνς: Στον πάγκο της τον Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως επιθυμούσε η Λοκομοτίβ Μόσχας. Ωστόσο, ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Πέδρο Μαρτίνς: Λίγα 24ωρα έχουν περάσει απ’ όταν επισημοποιήθηκε πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα παραμείνει στο “τιμόνι” του Ολυμπιακού μέχρι το 2022 έχοντας ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. Τόσο ο ίδιος όσο και οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούσαν διακαώς την παραμονή του και το έκαναν πράξη. Η επιτυχημένη πορεία του άλλωστε από το 2018, όταν και ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, “επέβαλλε” κάτι τέτοιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σημειώνεται πως είχε πρόταση από την Ρωσία αλλά επέλεξε το λιμάνι.

Όπως αναφέρεται στο “Φως των σπορ” η Λοκομοτίβ Μόσχας έδινε τα διπλά στον Μαρτίνς ενώ τα είχε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό προκειμένου να τον κάνει δικό της. Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώνεται και από τα ίδια τα Μέσα της χώρας. Ο κόουτς όμως δεν ήθελε με τίποτα να ακούει για Ρωσία. Μπορεί να ήταν ευγενικός όταν είχε μιλήσει σε τοπικά ΜΜΕ και να είχε πει ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική να πάει κάποια μέρα εκεί, αλλά για την ώρα δεν μπορεί να δει το μέλλον του μακριά από την Ελλάδα.

Έτσι, παραμένει “ερυθρόλευκος” και έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους ελάχιστους προπονητές που θα έχουν παραμείνει για τρία ή περισσότερα χρόνια στον πάγκο της ομάδας. Όντας απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες του, ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις αποδοχές του, οι οποίες, σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί, θα φτάσουν μέχρι και τις 900.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των μπόνους τίτλων και προκρίσεων στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητής της ομάδας κ. Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμπληρώσει 95 παιχνίδια στον πάγκο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, 56 για το πρωτάθλημα, 12 για το Κύπελλο και 27 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τη φετινή σεζόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό τις οδηγίες του κ. Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρώτος και αήττητος, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και στους «16» του UEFA Europa League. Επίσης, πέρσι το καλοκαίρι κατάφερε να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών, στους ομίλους του UEFA Champions League».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments