Αθλητισμός

«Καλάθης τέλος από τον Παναθηναϊκό»

«Καλάθης τέλος από τον Παναθηναϊκό»
Καλάθης Παναθηναϊκός: Μια «βόμβα» έριξε δημοσίευμα μπασκετικού σάιτ που υποστηρίζει ότι ο Νικ Καλάθης θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Καλάθης Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα που αναστατώνει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αναφέρει ότι ο Νικ Καλάθης και το «τριφύλλι» θα χωρίσουν με φιλικό τρόπο τη σεζόν 2020/21. Σύμφωνα με το eurohoops.net, παρόλο που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει χωρίς να ανανεώσει με τους «πράσινους».

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ήδη η ρωτική Ζενίτ ρίχνει… τα δίχτυα της για να «αρπάξει» τον εγκεφαλικό πλέι μέικερ. Ο Καλάθης από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό το 2015 είναι αδιαμφισβήτητα ο ηγέτης ομάδας, ένας από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague, όσο και από τους πιο ακριβοπληρωμένους. Την ερχόμενη σεζόν, ο Νικ θα εισπράξει 2,1 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, οι δυσκολίες που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός, αναμένεται να οδηγήσουν τον Καλάθη σε αναζήτηση ομάδας αφού το «τριφύλλι» δεν θα μπορεί να του προσφέρει τέτοιο συμβόλαιο για να τον κρατήσει στην ομάδα.

Στη Ζενίτ προπονητής είναι ο Τσάβι Πασκουάλ που συνεργάστηκε με τον Καλάθη στον Παναθηναϊκό, οπότε οι δύο άνδρες γνωρίζονται μεταξύ τους. Το δημοσίευμα αναφέρει και άλλους «μνηστήρες» για τον Καλάθη: την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Εφές, ενώ ακόμα και ο Ολυμπιακός «παίζει» υπό προϋποθέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι μετά τη σεζόν 2020/21 θα είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά και αγχωτικό για τους φίλους του Παναθηναϊκού…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments