Video

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 11/5: Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που θα φύγει

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 11/5: Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που θα φύγει
MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 11/5: Δείτε ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 11/5: Σήμερα οι παίκτες θα δώσουν άλλη μια δύσκολη ομαδική δοκιμασία. Ο Γιώργος που ήταν ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας και της κάρτας ασυλίας είναι ο αρχηγός της μιας ομάδας. Όπως έχουμε δει και στο τρέιλερ θα επιλέξει το μπλε χρώμα για την ομάδα. Του στο βίντεο υπάρχει αφήνει να εννοηθεί ότι θα επιλέξει τη Μαρία σαν αντίπαλο αρχηγό. Ωστόσο δεν είναι λίγες η φορές που έχουμε πέσει θύματα ενός έξυπνου μοντάζ.

Από τα spoiler γνωρίζουμε ήδη πως θα χωριστούν οι ομάδες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος έχει επιλέξει τον Σταύρο, τον Σταυρή, τον Διονύση και την Μαριάννα. Αντίπαλοι του θα είναι με τα κόκκινα μια ομάδα με τη Μαρία, τον Τζον, τη Ντέμη,την Μάρλεν και τον Μπέλλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κόκκινοι είναι αυτοί που θα χάσουν την δοκιμασία.

Ο στόχος του Γιώργου να στείλει την Μαρία σε δοκιμασία αποχώρησης θα γίνει πραγματικότητα. Ωστόσο η Μαρία δεν είναι η παίκτρια που θα κληθεί να αφήσει την ποδιά της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παίκτρια που θα αποχωρήσει είναι η Ντέμη. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία ή με ποιους θα μαγειρέψει η Vegan μαγείρισσα.

Δείτε το αποψινό τρέιλερ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments