Ελλάδα

Μιχάλης Ζαμπίδης: Έγινε “τούμπανο” μέσα στην καραντίνα

Μιχάλης Ζαμπίδης: Έγινε “τούμπανο” μέσα στην καραντίνα
Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο Έλληνας πρωταθλητής αφιέρωσε την καραντίνα στο κορμί του και έγινε πιο γυμνασμένος από ποτέ.

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεχώριζε πάντα για το γυμνασμένο του σώμα. Ακόμα και στην περίοδο που είχε αποσυρθεί από τη δράση δεν είχα χάσει τη φόρμα του. Πριν μερικά χρόνια επέστρεψε στα ρινγκ, αλλά ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός μάχης. Η περίοδος της καραντίνας λειτούργησε ευεργετικά για τον Ζαμπίδη που δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.

Θυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Antonio Gomez, όπου μπορεί ο Iron Mike να πήρε τη νίκη, δεν κατάφερε όμως να γλιτώσει τις επιπτώσεις. Ο διάσημος αθλητής ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δείχνοντας πως η σωματική του κατάσταση είναι καλύτερη από ποτέ.

Δείτε πως είναι ο 39χρονος Μιχάλης Ζαμπίδης

Μιχάλης Ζαμπίδης: Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιουλίου 1980. Ο πατέρας του είναι Έλληνας ποντιακής καταγωγής. Ξεκίνησε από τα έξι του χρόνια τον αθλητισμό με κλασική γυμναστική και συνέχισε με καράτε Shotokan στο οποίο πήρε καφέ ζώνη. Ασχολήθηκε επίσης και με το Μουάι Τάι. Παράλληλα άρχισε Kickboxing και κατέκτησε το πρωτάθλημα Kickboxing Ελλάδος στην κατηγορία Junior. Μετά από αυτό αφιερώθηκε επαγγελματικά στο Kickboxing. Στα 16 του προτάθηκε για μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, έχοντας πετύχει 48 νοκ άουτ επί αντιπάλων σε 60 αγώνες. Στην καριέρα του έχει δώσει πολλούς αγώνες με εντυπωσιακά ποσοστά νικών και νοκ άουτ.

Το Μάρτιο του 2008 ο Ζαμπίδης πρώτευσε στο τουρνουά Νο Ρισπέκτ 4 (No Respect 4) στο στάδιο «Βόνταφον Αρίνα», στη Μελβούρνη. Νίκησε στα σημεία τον Αυστραλό πρωταθλητή στα 70 κ. Daniel «The Rock» Dawson. Στις 31 Ιανουαρίου του 2009 κατέκτησε την 155η νίκη του επί του Δανού πρωταθλητή Ρασάν Μουχαρέμπ, σε τουρνουά στο Ηράκλειο της Κρήτης, που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο «Μίνωα».

Στα τέλη του 2010 κατέκτησε την 3η θέση στο Κ-1 ΜΑΧ στην Ολυμπιάδα του αθλήματος στην Ιαπωνία, ενώ σε παγκόσμια ψηφοφορία που διεξήγαγε η διοργανώτρια του Κ-1 μέσω του επίσημου site της, ο Iron Mike ανακηρύχθηκε «MVP» της διοργάνωσης με το εντυπωσιακό ποσοστό 42,6%.  Επίσης το 2012 ξανακατέκτησε την 3η θέση στο K-1 WORLD MAX, που έγινε στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. στην Αθήνα. Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε τα ρινγκ ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Το 2015 ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε τον Αυστραλό Στιβ Μόξον, με ομόφωνη απόφαση των κριτών στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του και γνώρισε την αποθέωση από περίπου 7.000 θεατές, που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τον Μάρτιο του 2019 ο Έλληνας πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης επέστρεψε στην ενεργό δράση , και έπειτα από απουσία 3,5 χρόνων, νίκησε τον Βενεζουελανό Antonio Gomez σε αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments