Lifestyle

Αμάντα Τριβιζάς: Η αισθησιακή φωτογραφία με τον Τζόναταν Ντο Σάντος που έγινε viral

Αμάντα Τριβιζάς: Η αισθησιακή φωτογραφία με τον Τζόναταν Ντο Σάντος που έγινε viral
Αμάντα Τριβιζάς: Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής έκανε το λάθος και ανέβασε στο Instagram φωτογραφία που φανερώνει τις ερωτικές τους περιπτύξεις με την εκρηκτική Ελληνοαμερικανίδα.

Αμάντα Τριβιζάς: Σε τεράστιο λάθος υπέπεσε ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής στο προσωπικό του Instagram. Ο Τζόναταν Ντο Σάντος τον τελευταίο καιρό έχει επισυνάψει σχέση με την πληθωρική Αμάντα Τριβιζάς, το εκρηκτικό μοντέλο από την Αμερική με τις ελληνικές ρίζες. Οι δυο τους δείχνουν να ζουν έντονα τον έρωτά τους μην μπορώντας να κρατήσουν τις ορμές τους.

Ο Ντο Σάντος ωστόσο σε μια από τις ερωτικές του περιπτύξεις έκανε το λάθος και ανέβασε στο Instagram γυμνή τους φωτογραφία. Όπως ήταν φυσικό η σκηνή αυτή έγινε viral με τον Μεξικανό να κατεβάζει άμεσα τη φωτογραφία ωστόσο να μην γλιτώνει τις διαρροές. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα προκαλεί τα διεθνή Μέσα, καθώς το 2011 είχε τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό από την Εθνική Μεξικού και με πρόστιμο, επειδή στην προετοιμασία για το Κόπα Αμέρικα είχε κάνει μαζί με συμπαίκτες του πάρτι με call girls.

Η Amanda Trivizas είναι η Ελληνοαμερικανίδα που ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σαν πραγματική Ελληνίδα Θεά, με πάνω από 416.000 χιλιάδες followers να την ακολουθούν πιστά. Οι φωτογραφίες της με εσώρουχα, μαγιό αλλά και ελάχιστα ρούχα φέρνουν τον θαυμασμό και σπάνια θα δείτε έστω φωτογραφία της και μια να έχει κάτω από 10.000 like.

Η Amanda ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται ως μπαργούμαν και αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ κάνοντας γρήγορα βήματα προς τα εμπρός, ταξιδεύοντας και δουλεύοντας με ανθρώπους που έχουν επιρροή. Η εντυπωσιακές φωτογραφίες της άρχισαν να τραβούν την προσοχή των φίλων της στα social media με τα like της να αυξάνονται κατά γεωμετρική πρόοδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments