Οικονομία

ΔΕΗ πληρωμές: Αυτός είναι ο τρόπος για τις εξ’ αποστάσεως συναλλαγές

ΔΕΗ πληρωμές: Αυτός είναι ο τρόπος για τις εξ’ αποστάσεως συναλλαγές
ΔΕΗ πληρωμές: Οι τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν χθες σε υποκαταστήματα της υπηρεσίας προκάλεσαν την αντίδραση της κυβέρνησης.

ΔΕΗ πληρωμές: Οι τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν χθες το πρωί σε υποκαταστήματα της ΔΕΗ στην Αθήνα αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης. Εκατοντάδες πολίτες περίμεναν με τις ώρες προκειμένου να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους μην λαμβάνοντας κανένα μέτρο απόστασης. Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας εξυπηρετώντας τους πολίτες τους τόνισαν πως οι συναλλαγές μπορούν να γίνονται εύκολα και γρήγορα και ηλεκτρονικά γλιτώνοντας την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό. Ο τρόπος πληρωμής του λογαριασμού της ΔΕΗ μέσω του διαδικτύου είναι εύκολος και γρήγορος. Το ίδιο και η διευθέτηση κάθε λογαριασμού, καθώς ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο 11770.

Μέσα από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ www.dei.gr όλοι οι πελάτες μπορούν:

  • Να πληρώσουν ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς καμία επιπλέον τραπεζική προμήθεια
  • Να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό λογαριασμό e-bill κάνοντας χρήση και της έκπτωσης των €5/λογαριασμό, που ισχύει έως τα τέλη Ιουνίου
  • Να συνάψουν νέα συμβόλαια ή να κάνουν αλλαγή των στοιχείων του συμβολαίου τους μέσω της νέας υπηρεσίας e-contract της ΔΕΗ.

Στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 έχουν προστεθεί 4 νέες υπηρεσίες:

  • Το ωράριο έχει διευρυνθεί κατά 2 ώρες (07:00-21:00)
  • Δίνεται η δυνατότητα για πληρωμές από το τηλέφωνο καθημερινά 09:00-17:00 με τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αναγράφεται στον λογαριασμό και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χωρίς πρόσθετους κωδικούς
  • Επιλογή Υπηρεσίας Επιστροφής Κλήσης για όσους είναι σε αναμονή πάνω από 3’
  • Διακανονισμοί και για ποσά άνω των €5.000, που μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν στα καταστήματα. Οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να επικοινωνήσουν για οποιαδήποτε πληροφορία ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.dei.gr ή τηλεφωνικά στο 11770.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments