Πολιτική

Κορωνοϊός αντίσωμα Κέλλας: Ο βουλευτής της ΝΔ έγινε δότης αντισωμάτων

Κορωνοϊός αντίσωμα Κέλλας: Ο βουλευτής της ΝΔ έγινε δότης αντισωμάτων
Κορωνοϊός αντίσωμα Κέλλας: Ο βουλευτής της ΝΔ που είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό, έγινε δότης αντισωμάτων για να ενισχύσει την έρευνα για τον ιό.

Κορωνοϊός αντίσωμα Κέλλας: Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας που είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό θα βοηθήσει την έρευνα για τον ιό αφού έγινε δότης αντισωμάτων. Ο «γαλάζιος» βουλευτής βγήκε νικητής από τη μεγάλη περιπέτεια που είχε και τώρα πήρε αυτή την απόφαση. Να συνδράμει και αυτός ώστε να βρεθεί ο τρόπος καταπολέμησης του ιού. Ως εθελοντής αιμοδότης στο παρελθόν πλέον είναι και εθελοντής δότης αντισωμάτων για την έρευνα και την αντιμετώπιση του COVID-19.

Δείτε πως είχε περιγράψει την περιπέτεια του ο βουλευτής

«Από τη στιγμή που μπορώ να προσφέρω με σκοπό να σωθούν συνάνθρωποί μου, θεώρησα ότι είναι πράξη αλληλεγγύης και ότι είναι υποχρέωσή μου. Ήρθα σε επικοινωνία με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημόπουλο, ο οποίος είναι επικεφαλής όλης αυτής της έρευνας με τα αντισώματα και έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεσή του. Ήμουν αιμοδότης όλα αυτά τα χρόνια οπότε ήθελα πολύ να το κάνω. Προτρέπω όλους όσους πέρασαν τη νόσο και εφόσον περάσουν τον απαραίτητο έλεγχο που χρειάζεται να δώσουν αντισώματα διότι είναι μια διαδικασία ακίνδυνη και καθόλου χρονοβόρα. Αν αποδειχτεί ότι είναι σωτήρια αυτή η έρευνα ακόμα καλύτερα για όλους μας» δήλωσε στο protothema.gr ο Χρήστος Κέλλας.

«Όταν νόσησα αρχικά είχα μια αδιαθεσία και υποψιασμένος πήγα κι έκανα το τεστ όπου βγήκε θετικό. Επί τρεις ημέρες ήμουν σε καραντίνα στο σπίτι μαζί με την οικογένειά μου και στη συνέχεια χρειάστηκε να νοσηλευτώ διότι ο πυρετός ήταν υψηλός . Έμεινα 15 ολόκληρες μέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Αυτό που φοβόμουνα ήταν ο φόβος, τον οποίο κατάφερα να υπερνικήσω γιατί δεν είχα φαινόμενα δύσπνοιας, είχα εμπιστοσύνη στους γιατρούς και στον Θεό» τόνισε ο κ. Κέλλας.

Να θυμίσουμε ότι χθες το Ινστιτούτο Βιολογικής Έρευνας του Ισραήλ (IIBR) ολοκλήρωσε μια πρωτοποριακή επιστημονική έρευνα, εντοπίζοντας ένα αντίσωμα που εξουδετερώνει τον κορωνοϊό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments