Video

MasterChef 4 spoiler 13/5: Η κόντρα της Μαρίας με την Μάρλεν καλά κρατεί

MasterChef 4 spoiler 13/5: Η κόντρα της Μαρίας με την Μάρλεν καλά κρατεί
MasterChef 4 spoiler 13/5: Για άλλο ένα επεισόδιο οι δυο μαγείρησες έδειξαν ότι η μια δεν θέλει να βλέπει την άλλη.

MasterChef 4 spoiler 13/5:Το πιάτο που δημιούργησε η Μαρλέν Γρυντάκη, στο επεισόδιο του ΜasterChef το βράδυ της Τρίτης, παρουσίασε μπροστά στους κριτές με στόχο να κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία. Τελικά όχι μόνο δεν κέρδισε την ασυλία, αλλά με τα λεγόμενα της δημιούργησε εντάσεις και άναψε διακριτικά τα αίματα ανάμεσα στην ηττημένη κόκκινη ομάδα.

“Σήμερα δεν είναι η μέρα μου, σήμερα δεν θα έπρεπε να είμαι μπροστά στις κάμερες. Σήμερα θα έπρεπε να είμαι στο κρεβάτι μου γιατί δεν είμαι καλά ψυχολογικά. Απλά πράγματα” παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η νεαρή διαγωνιζόμενη του ΜasterChef στην κάμερα για την απόδοση που είχε στη συγκεκριμένη δοκιμασία.

Η Μαρία Μπέη, όμως, με τη σειρά της θέλησε να σχολιάσει τη συμπαίκτρια της και δη με πικάντικο τρόπο! “Η Μάρλεν έχει ένα ενοχλητικό θράσος αλλά δεν είμαι εδώ πέρα μέσα εγώ να μάθω διαπαιδαγώγηση σε όλους. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές και τις πράξεις του εδώ πέρα μέσα” τόνισε με νόημα η γοητευτική μαγείρισσα στην κάμερα του MasterChef.

Μένει να δούμε πως θα διαμορφωθεί η ψηφοφορία με τις δυο παίκτριες να είναι έτοιμες να ψηφίσουν η μία την άλλη. Στο τρείλερ του επόμενου επεισοδίου βλέπουμε ότι η διαδικασία της ψηφοφορίας θα βγάλει πολλά πράγματα στην επιφάνεια. Το σίγουρο είναι ότι οι φετινοί παίκτες είναι έτοιμοι να βγάλουν τα μαχαίρια ανά πάσα στιγμή. Και όχι μόνο για μαγείρεμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments