Ελλάδα

Κορωνοϊός Νέα Σμύρνη Λάρισας: Επεισόδια με φωτιές και διαμαρτυρίες

Κορωνοϊός Νέα Σμύρνη Λάρισας: Επεισόδια με φωτιές και διαμαρτυρίες
Κορωνοϊός Νέα Σμύρνη Λάρισας: Φωτιές έχουν ανάψει οι κάτοικοι του οικισμού των Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, ενώ υπήρξε ένταση όταν αρνήθηκαν να μεταφερθούν στην ειδική δομή οι 35 που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός Νέα Σμύρνη Λάρισας: Φωτιές έχουν ανάψει οι κάτοικοι του οικισμού των Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, ενώ υπήρξε ένταση όταν αρνήθηκαν να μεταφερθούν στην ειδική δομή «Αρωγή» οι 35 που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό με ειδικό λεωφορείο.

Ένταση με Καλογιάννη και Αγοραστό

Οι κάτοικοι άναψαν φωτιές επί της οδού Σωκράτους, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας», ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο από τη γέφυρα της Νέας Σμύρνης, στον κυκλικό κόμβο Ηρώων Πολυτεχνείου και Αεροδρομίου που μεταδίδει το larissanet.gr. Πλέον αναμένεται η Αστυνομία να επιβάλλει την τάξη, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταφορά των κρουσμάτων στην «Αρωγή». Άμεση ήταν η αντίδραση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη όταν πληροφορήθηκαν – κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που ήταν σε εξέλιξη στην έδρα της Περιφέρειας – πως υπάρχει ένταση στη συνοικία της Νέας Σμύρνης. Αμέσως αποχώρησαν από την συνάντηση και με το ίδιο αυτοκίνητο κινήθηκαν προς την περιοχή των επεισοδίων. Φτάνοντας κοντά στο σημείο όπου η κατάσταση ήταν έκρυθμη, συγκεντρωμένοι Ρομά επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο που τους μετέφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet, επίθεση έχουν δεχθεί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία που καλύπτουν από νωρίς το πρωί τα γεγονότα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments