Αθλητισμός

Ντιλέϊνι Ολυμπιακός: Τι απάντησε σε ερώτηση για την ομάδα του Πειραιά

Ντιλέϊνι Ολυμπιακός: Τι απάντησε σε ερώτηση για την ομάδα του Πειραιά
Ντιλέϊνι Ολυμπιακός: Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, Μάλκολμ Ντιλέινι απάντησε σε ερώτηση στο Twitter για την προοπτική να παίξει στον Ολυμπιακό.

Ντιλέϊνι Ολυμπιακός: Διάθεση για χιούμορ είχε ο Μάλκολμ Ντιλέινι σε ερώτηση που του έγινε για το αν ενδιαφέρεται να παίξει στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα. Ένας φίλος του Ολυμπιακού τον ρώτησε αν θα έλεγε «ναι» στους Πειραιώτες και ο Ντιλέινι απάντησε μονολεκτικά: «όχι».

Δείτε την απάντηση του Ντιλέινι

Έπειτα, ένας άλλος χρήστης των social media θέλησε να τον πειράξει και τον ρώτησε αν θα δεχόταν μια «πρόταση» από την Μύκονο, με τον άλλοτε NBAer να απαντά αμέσως θετικά για το «νησί των ανέμων».

Ο πρώην NBAer αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα και δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια ομάδα θα πάει. Ο Ντιλέινι δεν έγινε Draft, έφτιαξε το όνομά του σε Σαλόν και Μπουντιβέλνικ, έπαιξε στη Μπάγερν Μονάχου και την Λοκομοτίβ Κουμπάν, φόρεσε τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς στο ΝΒΑ, πήγε στους Τάιγκερς στην Κίνα και στη συνέχεια μετακόμισε στη Βαρκελώνη. Σίγουρα, πολλές ευρωπαϊκές ομάδες θα ήθελαν να τον έχουν στη διάθεσή τους, αλλά δεν είναι ο πιο φτηνός παίκτης…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments