Nέα της αγοράς

Το τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη – Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων

Το τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη – Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων
ΤΖΟΚΕΡ: Έως τις 21:30 το βράδυ η κατάθεση δελτίων για τα 5,2 εκατ. ευρώ.

ΤΖΟΚΕΡ τζακ ποτ: Μαζί με τον υδράργυρο ανεβαίνει από το πρωί και το ενδιαφέρον των παικτών για το ΤΖΟΚΕΡ, καθώς η αποψινή κλήρωση αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 5,2 εκατομμύρια ευρώ. Ο  κόσμος δοκιμάζει την τύχη του στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, τα οποία επαναλειτουργούν από την περασμένη Δευτέρα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και υγιεινής.

Όσοι πάλι προτίμησαν λόγω ζέστης να επισκεφθούν μια κοντινή παραλία, έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τα δελτία τους από το κινητό τηλέφωνό ή το tablet τους, μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ (διαθέσιμη εδώ).

Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων είναι έως τις 21:30. Η κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα αργότερα, θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Το ΤΖΟΚΕΡ είναι τυχερό παιχνίδι που παίζεται στην Ελλάδα. Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 22:10 και Κυριακή στις 22:00. Προβάλλονται ζωντανά από τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας. Τη ζωντανή κλήρωση, μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Συμμετοχές στο ΤΖΟΚΕΡ μπορείτε να καταχωρείτε καθημερινά, εκτός από τις μέρες των κληρώσεων (Πέμπτη και Κυριακή), κατά τις οποίες η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 9:30 το βράδυ (μετά τις 22:15 μπορείτε να ξαναπαίξετε για την επόμενη κλήρωση). Το ΤΖΟΚΕΡ σας προσφέρει 8 τρόπους να κερδίσετε, ανάλογα με το πόσοι αριθμοί από αυτούς που κληρώθηκαν, συμφωνούν με τους 5+1 αριθμούς που επιλέξατε:

Σωστές Προβλέψεις

  • (5+1)
  • (5)
  • (4+1)
  • (4)
  • (3+1)
  • (3)
  • (2+1)
  • (1+1)

Τα κέρδη στις κατηγορίες “5+1” και “5” εξαρτώνται από τις στήλες που συγκεντρώθηκαν, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι προκαθορισμένα. Όταν δεν υπάρχουν νικητές σε οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες κατηγορίες επιτυχιών, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (ΤΖΑΚ ΠΟΤ). tzoker

ΠΩΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Η μείωση των στηλών γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο από το σύστημα καταχώρησης δελτίων. Το σύστημα αφαιρεί στήλες χρησιμοποιώντας τους λεγόμενους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών» που είναι προκαθορισμένοι και ισχύουν πάντα.

Για την εύρεση των στηλών που συμμετέχουν στην κλήρωση χρησιμοποιούμε τους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών». Μπορείτε κι εσείς να χρησιμοποιείτε τους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών» για να εντοπίζετε μόνοι σας ποιοι είναι οι συνδυασμοί 5 αριθμών που αντιστοιχούν στο τυποποιημένο σύστημα που έχετε επιλέξει και οι οποίοι συμμετέχουν στην κλήρωση. pinakas_tzoker

Παράδειγμα: Έστω ότι αποφασίζετε να παίξετε το τυποποιημένο σύστημα 45. Επιλέγετε, λοιπόν τους εξής 7 αριθμούς από το πεδίο των 45 αριθμών: 4 – 10 – 22 – 25 – 32 – 38 – 44.

Για να βρείτε τις πεντάδες με τις οποίες συμμετέχετε στην κλήρωση, τοποθετήστε τους 7 αριθμούς σας κατά αύξουσα σειρά στις θέσεις του πίνακα και δείτε ποιες είναι οι στήλες που προκύπτουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments